5 Redenen waarom het wel leuk is om Valentijnsdag te vieren *

valentijn flatlay

Het is februari, de maand van de liefde. Als het om Valentijnsdag gaat dan heb je eigenlijk twee teams, je houdt ervan of je vindt het vreselijk. Maar eigenlijk is het gewoon hartstikke leuk om Valentijnsdag te vieren…

  1. Als je ervoor kiest om Valentijnsdag wel te vieren, dan heb je in ieder geval weer een moment waarop je alle tijd en aandacht voor elkaar hebt. Tegenwoordig gaat iedereen zo op in het drukke leven, dat er veel te weinig tijd vrij wordt gemaakt voor elkaar. Misschien plan je wel eens een avondje uit met je partner samen, maar eerlijk is eerlijk, dan doen we toch veel minder vaak dan we eigenlijk zouden moeten doen? Dus houd 14 februari nou eens echt vrij, regel oppas indien nodig en bedenk wat jullie die dag / avond zouden willen doen. En vergeet niet om de 14e zelf jullie telefoons weg te leggen en echt te genieten van elkaar 😉
  2. Hoewel maar weinig mensen het toegeven, is het krijgen van cadeautjes stiekem ook gewoon heel erg leuk. En dan heb ik het niet over enorme cadeaus die meteen de hoofdprijs kosten, maar denk eens aan iets subtielers, zoals bijvoorbeeld een zilveren ketting of zilveren sieraden. Zeker als je weet dat je partner speciaal voor jou iets heeft uitgezocht, dan is dat toch superleuk om te krijgen?! Zelf ben ik trouwens een enorme gever, ik vind het heerlijk om cadeautjes te geven en pak juist dit soort dagen aan om mijn partner een keer extra te verrassen met een kleinigheidje.
  3. Als jullie normaal gesproken geen Valentijnsdag vieren, is het extra leuk om dat dit jaar juist wel te doen. Valentijnsdag valt dit jaar op een dinsdag, dus vertrek een uurtje eerder van je werk en ga lekker uitgebreid boodschappen doen. Zorg dat je de favoriete maaltijd van je partner klaar hebt staan wanneer hij/zij thuiskomt van het werk. Steek wat kaarsjes aan, zet een flesje wijn koud en trek iets aan waarin jij jezelf fijn, mooi en zelfverzekerd voelt. Dat wordt vast een romantisch avondje!
  4. Denk ook eens aan anderen die je lief hebt. Misschien wel die ene vriend of vriendin, je ouders of je lieve tante? Verras ze met een lief en persoonlijk kaartje of misschien wel een bloemetje. Het is een klein gebaar maar met groots effect, let maar op!
  5. En tot slot is het natuurlijk superleuk om samen met de kids Valentijnskaartjes te knutselen. Misschien hebben ze wel al verkering, of zijn ze stiekem verliefd? Of maak gewoon iets liefs voor opa en oma of voor de lieve buurvrouw. Nog specialer is het natuurlijk als je een toffe Valentijnsfoto maakt, want dan heb je eigenlijk drie vliegen in één klap! Een gezellig middag met de kids, een leuke fotokaart om te versturen en je houdt er zelf ook nog een leuke foto van de kinderen aan over. Win-win!

Ik wens je alvast een hele fijne Valentijnsdag toe!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.