Aukjes diary #10: lekker veel foto’s!

Lekker veel foto’s in de diary van vandaag! Aukje ging logeren, ik had een heuse heidag, of eigenlijk zelfs twee, en ik sloot de week af met wederom een babyshower…

Zondag wilde Aukje geschminkt worden. Olaf moest op haar wang, dus dat deed ik natuurlijk braaf…

Maandag is boodschappen dag. Dit keer ging ik even lekker alleen en mocht Maikel thuis bij Aukje blijven (en de boodschappen uit de auto halen bij thuiskomst).

Ik begon alvast met het knutselen van de geboortetraktatie voor het kinderdagverblijf. Kan maar alvast klaarliggen voor het geval dat 😉 Binnenkort laat ik zien wat ik precies heb geknutseld…Dinsdag speelden Aukje en ik een paar keer domino. Blijft leuk!

Vorige week vertelde ik dat ik op school goed was verwend door de kinderen en mijn collega’s, bij deze nog de beloofde foto. Zo leuk en lief allemaal!Allemaal leuke persoonlijke briefjes van de kinderen, super leuk!

Slapende kindjes zijn zo schattig! Woensdagochtend had Aukje alle tijd. Terwijl ik eigenlijk wel een beetje haast had want Aukje moest al vroeg naar opa en oma voor een logeerpartijtje. Wij hadden namelijk een heuse hei tweedaagse. Flink brainstormen en het uitwerken van ideeën om de Hoeve nog beter en leuker te maken.Tussendoor kreeg ik gelukkig lekker veel foto’s van mijn moppie!

Lekker ontbijten bij opa en oma op donderdag.

Haren kammen zoals een echte dame!

Knuffelen met oma om opa jaloers te maken haha.

En wij hadden ondertussen ook plezier tussen het harde werken door. Dikke buikjes 😉

Vrijdag ging ik even lekker met Aukje naar de stad. Wat ik allemaal kocht kon je hier gisteren al zien.

Gezellig samen lunchen! Zo leuk dat dat tegenwoordig ook gewoon kan.

Naast de shoplog zette ik ook nog even deze twee andere leuke nieuwe setjes voor Aukje op de foto. Ik vind ze zo leuk!

’s Middags maakte ik nog even dit leuke bord voor de babyshower van zaterdag. Vrijdagavond gingen we uit eten voor het afscheid van onze lieve kok. Ik maakte helaas geen foto’s hiervan.

En zaterdag verrasten we vriendinnetje Suzan met een babyshower. Ze had echt niks door, zo leuk! Het was lekker en gezellig!

En ondertussen vermaakte Aukje zich prima bij de tante van Maikel. Verder deed ik niet zo heel veel meer, want ik was behoorlijk moe, en had ’s avonds ruzie met mijn foto’s voor deze diary dus daar deed ik drie keer zo lang over dan normaal… Grr…

Komende week staan er nog twee werkdingen op de planning (van de Hoeve), een bezoekje aan de verloskundige en een bezoekje aan de pedicure. Fijne week weer!

Liefs Charlotte

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.