Aukjes diary #17: bloggersmeeting en oppasdag

diaryWe hebben een heerlijk rustig weekje achter de rug. We gingen naar een gezellige bloggersmeeting en hadden verder eigenlijk vrij weinig plannen. Lang leve opa en oma die veel foto’s maken tijdens het oppassen op donderdag. Kijk je mee naar mijn diary?

mamabloggersAfgelopen zondag was het eindelijk zo ver, we hadden in een indoor speeltuin in Amersfoort afgesproken met collegabloggers Channa, Linda, Nicole en Bregje. Wat was het gezellig! We waren ook vooral erg druk met het achter de kinderen aan rennen haha, maar tussendoor hebben we gelukkig ook met elkaar kunnen kletsen. Erg leuk om elkaar eindelijk eens in het echt te zien! diaryAukje ging er meteen vandoor met de knappe zoon van Bregje 😉action kleiMaandag begon zoals altijd weer lekker relaxed. We haalden de klei tevoorschijn en Aukje gaf mr. Kleihoofd een prachtige knipbeurt. 20160418_140903En ’s avonds lagen Maikel en ik gaar te zijn op de bank (arme Maikel met zijn hooikoorts oogjes…)AtionDinsdag gingen we even naar de Action. Aukje zag weer allerlei leuke dingen 😉stickerboek actionWe namen ook twee leuke activiteiten boeken mee. En stickers plakken is een nauwkeurig werkje hoor! Onder toeziend oog van mevrouw Hert uiteraard. bellen blazenWoensdag was het lekker weer! We genoten in de tuin van de zon en speelden onder andere met de bellenblaas.  hangstoelNatuurlijk wilde Aukje ook even in onze heerlijke hangstoel zitten!vriendenboekjeDonderdag mocht ik weer werken en kreeg ik deze twee vriendenboekjes onder mijn neus “juf wil je hierin schrijven?” Natuurlijk wil ik dat! stroopOndertussen was Aukje weer bij mijn ouders, en zoals ik van de week al zei, bij opa en oma mag alles! Zelfs een lege strooppot uitlepelen 😉 speeltuinMijn opa en oma kwamen ook weer langs en samen gingen ze gezellig naar de speeltuin. opaHoe lief is deze foto! Aukje en opa hebben samen de grootste lol!picjnickenLekker picknicken in de tuin (met een andere outfit omdat Aukje niet alleen de plantjes water gaf maar ook zichzelf 🙂 ) ijsje etenEn bij opa en oma mag je verwend worden toch? Een lekker ijsje erbij!sushiVrijdag mocht ik ook weer werken en vraag me niet waarom, maar ik was ’s middags super moe. Ik nam voor mezelf daarom een bakje sushi mee (dank je wel mede mamabloggers voor het aanpraten van deze lekkernij 😉 )shoplogOok kocht ik voor Aukje nog twee zomerhemdjes en twee leggings bij Ter Stal. Tweede artikel 50% korting dus de moeite waard om even een kijkje te nemen. Ook wipte ik even bij de Big bazaar binnen en nam ik een nieuwe lippenstift mee, douchespul, flosdraad en een oranje haarbandje voor Koningsdag.

Gisteren speelden Aukje en ik wat in de speelschuur en ’s middags bracht ik Aukje weer naar opa en oma voor een logeerpartij. Maikel en ik gingen lekker samen uit eten en vandaag mag ik weer op de Hoeve werken. Wie weet piep er er af en toe wel even stiekem tussenuit om Aukjes kamer een flinke sopbeurt te geven 🙂

Fijne zondag weer!

Liefs Charlotte

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.