Aukjes diary #24: zandkasteel en buiten spelen

aukjes diaryWij hebben weer een gezellig druk weekje achter de rug. We gingen naar het zandkasteel, hadden een verjaardag en waren weer lekker veel buiten. Kijk je weer mee naar onze diary?

overgrootoudersZondagochtend kwamen mijn opa en oma op de koffie, gezellig! Even lekker rozijntjes eten gezellig tussen opa en oma in. Mijn opa en oma komen trouwens altijd helemaal op de fiets hier naartoe, pfff, dat doe ik ze niet na!blauwe bessen ijsNa Aukjes slaapje reden we naar mijn ouders, omdat mijn moeder met ons mee zou gaan naar het zandkasteel. Maar eerst nog even een door oma gemaakt ijsje (van blauwe bessen en aardbeien).zandkasteelHet zandkasteel was leuk! Aukje heeft zo ontzettend genoten, echt zo schattig. Ze ging helemaal uit haar dak, mee dansen op de stoel, op de trap (filmpje), super leuk! Na afloop kreeg ze van oma nog een Sassa knuffel. Op deze foto zie je goed hoe blij ze daarmee was.wasmandToen vond Aukje dat de was gedaan moest worden 😉diaryMaandag begon, zoals altijd, weer lekker relaxed.20160606_124152 [800x600]Lekker een spelletje spelen met papa en mama. Zo gezellig!boodschappenDinsdag gingen we eerst even boodschappen doen. Aukje had bedacht dat het wel lekker praktisch was als zij de kar vooruit zou trekken… Nou niet echt dus hihi.ganzenEn nadat we even een liedje hadden gezongen voor de verjaardag van opa gingen we door naar de verjaardag van mijn tante. Aukje vond de ganzen erg leuk!20160607_154644 [800x600]Nog even wat bellen blazen. Tja je moet iets om ze bezig te houden op een grote mensen verjaardag 😉huisartsWoensdagochtend brachten we even een bezoekje aan de huisarts. Waar we overigens ontzettend lang moesten wachten omdat ze al 40 minuten waren uitgelopen…20160608_121132 [800x600]En daarna reden w even door naar de sportdag van mijn werk. Zou je niet zeggen als je deze foto ziet haha, dat het een sportdag was 😉IMG-20160609-WA0010 [800x600]Donderdag ging ik weer werken en was Aukje dus weer bij mijn ouders. Lekker een cracker met hagelslag, jammie!IMG-20160609-WA0009 [800x600]Even op visite bij mijn opa en oma. Ze vindt dit opdraai kuiken altijd super leuk daar.speeltuinEn Aukje speelde ook nog even lekker in de speeltuin. Altijd leuk. ’s Avonds kwam vriendinnetje Linda nog gezellig thee-en maar daar heb ik geen foto’s van.boodschappenVrijdag deed ik na het werk even wat boodschappen. Dit zijn overigens niet de normale weekboodschappen hoor 😉20160610_193324 [800x600]Maikel is woensdag jarig dus we vierden dat alvast een beetje. En daar horen natuurlijk lekkere dingen bij!schapenZaterdag moesten de schaapjes natuurlijk weer even begroet worden door Aukje.20160611_110507 [800x600]En ondanks dat deze foto niet scherp is vond ik hem te leuk om niet te delen 🙂 Aukje op de heftruck. ’s Avonds heb ik nog even meegewerkt op de Hoeve en had ik eigenlijk een date die uiteindelijk niet doorging (wat nu dus niet zo erg was omdat ik pas om 21.15 uur klaar was met werken).

Vandaag is mijn moeder jarig (jeej gefeliciteerd mam!) dus daar gaan we vanmiddag naartoe, voor maandag hebben we nog geen plannen, woensdag heb ik weer een date met een vriendinnetje en dan is Maikel jarig, donderdag heb ik weer een verjaardag en het weekend mag ik weer meewerken op de Hoeve. O ja en ergens tussendoor proberen Maikel en ik nog even uit eten te gaan voor zijn verjaardag 😉 Komt vast goed!

Heb jij ook altijd zoveel verjaardagen in juni?

Liefs Charlotte

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.