De apps op mijn telefoon

huawei P30 lite

Sinds drie weken heb ik een nieuwe telefoon, jeej! Altijd een mooi moment om weer eens even kritisch door mijn apps heen te gaan, welke gebruik ik nog regelmatig en welke kunnen er eigenlijk wel weg…?

WhatsApp

Met stip op 1, WhatsApp. Tja, wat zal ik erover zeggen? Ik ben gewoon gek op appen. Ik ben zo’n type die liever 10 appjes stuurt dan even 2 minuten belt om iets te bespreken. Een soort WhattsApp stalker 😉 Ook stuur ik de hele dag door foto’s naar iedereen. Niet van mezelf hoor, maak je geen zorgen. Maar foto’s van de kinderen bijvoorbeeld.

Instagram

Ook Instagram is een zeer geliefde app bij mij. Ik hou van foto’s. Foto’s maken, delen en kijken. Beetje inspiratie opdoen bij anderen, gezellig mee kletsen onder de foto’s of in DM en sinds kort krijg ik zelfs steeds meer plezier in het maken van Reels (filmpjes).

Facebook – TikTok

Heel eerlijk, is mijn blog de enige reden dat ik nog Facebook heb. En omdat ik het dan toch heb dan deel ik ook maar af en toe wat foto’s daar, anders is het er ook zo stil 😉 TikTok heb ik aangemaakt en sindsdien twijfel ik erover om het weer te verwijderen. Tot op heden nog niet gedaan maar mocht je me ineens kwijt zijn daar, dan heb ik het account dus toch weggehaald.

Google Analytics – WordPress

Deze apps bekijk ik ook elke dag. Google Analytics is een app om de statistieken van mijn blog mee te bekijken. Zo bekijk ik elke dag even hoeveel bezoekers er die dag zijn geweest. In de WordPress app pas ik vooral kleine typfoutjes in blogs even aan of ik lees en reageer op reacties onder blogs. Twee apps echt voor mijn blog dus.

Imaging Edge Mobile

Deze app is toch zo handig! Hiermee bedien ik mijn camera! Deze app verandert mijn telefoon in de afstandsbediening van mijn camera, ideaal bij het maken van Instagram foto’s (of foto’s voor moederdag 😉 )

Lightroom

Lightroom is het fotobewerkingsprogramma dat ik gebruik. Sinds kort een legale versie dus nu worden de foto’s van mijn telefoon en laptop ook met elkaar gesynchroniseerd. Ideaal! Wil ik echt foto’s bewerken dan doe ik dat lekker op de laptop, maar een kleine aanpassing of een filter kan ik voortaan ook gewoon lekker op mijn telefoon doen.

Videoland

Ja hoor het is zover, ze heeft een proefabonnement afgesloten bij Videoland. En iets zegt me dat dit abonnement gewoon lekker verlengd wordt haha. Vind het nu al heerlijk!

InShot

Hiermee maak ik mijn filmpjes voor Instagram en TikTok. Makkelijk programma zonder al teveel poespas waarmee je vlug leuke filmpjes kunt maken.

Parkmobile

Deze app vind ik toch zo ideaal. Nooit meer in de rij voor een parkeerautomaat, gewoon app aan en gaan. Niet vergeten uit te zetten bij terugkomst en eens per maand wordt het verbruikte bedrag van je rekening afgeschreven. Super handig.

Overige

En tot slot zijn er natuurlijk nog veel meer apps die ik gebruik, zoals de app van de school van de meiden, de app voor het weerbericht, Marktplaats, de app voor de sportschool, de PostNL app, de ING app en laten we vooral ook de apps van verschillende winkels niet vergeten. Maar de apps die ik hierboven noem, gebruik ik toch wel het meeste.

Welke apps gebruik jij het vaakst?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.