Dingen waar ik geen genoeg van krijg

Lachjes, kusjes en knuffels van mijn meiden. O ja en natuurlijk ook van Maikel ๐Ÿ˜‰ . Chippies, chocolade en andere lekkere maar ongezonde dingen. Maar er is nog veel meer waar ik geen genoeg van kan krijgen….

Nicole tagde mij laatst voor deze tag. Dingen waar ik geen genoeg van krijg. En nou zijn er best wel heel veel dingen waar ik gek op ben, maar waar ik echt geen genoeg van krijg is dit:

  • Onze kinderen. Elke dag heb ik van die momentjes dat ik naar ze kijk en dat ik word overspoeld door liefde. Heel klef maar is echt zo.
  • Maikel. Ook al zo klef maar ook waar. Door zijn werk brengen we maar weinig tijd samen door, maar als we dan samen zijn dan genieten we volop.
  • Karamel zeezout. Of het nou chocolade, vla, ijs of taart is. Karamel zeezout is echt te lekker! Helaas mag ik het op het moment even niet hebben vanwege mijn dieet. Maar dat haal ik wel weer een keertje in ๐Ÿ˜‰
  • Thee. Ik kan de hele dag door thee drinken. Het liefste kamille, munt of groene thee. Heerlijk!
  • Bloggen. Mensen vragen zich soms af of ik er nou nooit eens genoeg van krijg. Tot op heden nog niet. Hopelijk blijft dat voorlopig zo.
  • Sushi. Twee jaar geleden had ik nog nooit sushi gehad en nu vind ik het heerlijk! Tijd om weer eens een sushi date te plannen…
  • Foto’s maken. Ik ben gek op foto’s maken, gewoon met mijn telefoon van de meisjes maar ook met mijn fototoestel. Hopelijk ga ik nu ook wat weer vaker op pad met mijn camera, want ik vind het steeds leuker worden!
  • Dates met vrienden. Helaas zijn deze momenten schaars (wederom door het werk van manlief) maar daarom koester ik ze des te meer!
  • In bed liggen. Sinds we kinderen hebben lig ik aanzienlijk minder lang in bed dan voorheen haha. Ik vind het heerlijk om ‘s ochtends nog lekker lang na te doezelen in bed maar helaas, Aukje wil toch vaak al snel naar beneden.

Ik tag Bregje, Nadia, Arno en Marieke om deze tag ook over te nemen. Veel plezier met invullen!

Waar krijg jij geen genoeg van?

Liefs Charlotte

Volg je mij al op Pinterest, Instagram,
Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.