Dit wil ik nog veranderen aan mijn blog

Ruim 2,5 jaar geleden kwam mijn eerste blog online. Inmiddels zijn er al heel wat artikelen online gekomen en ben ik ook al een keer van thema en van logo veranderd. En toch ben ik nog steeds niet helemaal tevreden. Deze dingen wil ik namelijk nog veranderen…

  • Een nieuw logo! Deze staat echt met stip op nummer 1. Er wordt aan gewerkt maar door gedoe met een kapotte laptop duurt het helaas even allemaal wat langer. Hopelijk is hij binnenkort klaar en kan ik hem laten zien.
  • De tekstkleur. Ik ben nog steeds blij met mijn thema, maar de kleur van de tekst is niet altijd even goed leesbaar. Op je telefoon wel trouwens, maar daar komt mijn thema dan weer niet mooi naar voren.
  • Foto’s. Ik zou zo graag mooie foto’s bij mijn blogs willen plaatsen. Maar het ontbreekt me echt aan de tijd, goed licht en de creativiteit om prachtige foto’s te maken bij elk artikel. Jammer, want ik vind blogs met prachtige foto’s altijd erg mooi.
  • Beter plannen en vooruit werken. Ik blog bijna altijd de avond van tevoren. Liever zou ik een mooie planning hebben waarin ik altijd twee weken vooruit blog. Op die manier kan ik goed kijken wat er wanneer online komt en dus zorgen dat er mooie en geschikte foto’s worden gemaakt. Ook is het dan niet erg als ik een avond geen zin of tijd heb om te bloggen.

Verder ben ik eigenlijk best tevreden met mijn blog. Maar aan deze vier puntjes ga ik zeker werken. Hopelijk kan ik er rond 2017 een aantal van afvinken!

Zijn er dingen die jij nog graag anders zou willen zien op aukjeswereld.nl? Ik hoor het graag!

Liefs Charlotte

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.