Een kerstpakket van de Hoeve!

kerstpakket

Het lijkt misschien nog wat ver weg, maar voordat je het in de gaten hebt is het al zover, Kerstmis. Het moment voor veel bedrijven om hun werknemers te bedanken met een mooi kerstpakket. Maar wist je al dat wij (De Brandevoortse Hoeve) ook kerstpakketten verkopen?

Kerstpakketten

Het is weer bijna zover, kerstpakketten tijd. Ik kan denk ik wel zeggen dat het een traditie in Nederland is dat werkgevers rond Kerst een kleinigheidje of extraatje aan het personeel geven. Meestal is dat in de vorm van een pakket, een zogenaamd kerstpakket. Vroeger zaten daar vaak een heleboel dingen in waar je niet zoveel mee kon maar steeds vaker zijn het mooie pakketten die echt met zorg zijn samengesteld.

De Brandevoortse Hoeve

Nou hebben wij op de Brandevoortse Hoeve al jaren een streekwinkel, waar je dus allerlei lekker streekproducten kunt kopen. Velen weten onze winkel gelukkig al te vinden, in het aspergeseizoen, nu voor de aardbeien en gelukkig ook regelmatig bij het zoeken van een mooi cadeaupakket voor bijvoorbeeld een verjaardag of jubileum. We hebben in de winkel kant en klare pakketten staan, maar je kunt bij ons ook zelf een pakket samenstellen.

Kerstpakketten bestellen

Nieuw is dit jaar de uitgebreide keuze in kerstpakketten. Ben je op zoek naar een leuk en origineel kerstpakket voor je medewerkers? Laat dan bij ons een geheel verzorgd kerstpakket samenstellen met allerlei leuke en lekkere (streek)producten. Via onze webshop zie je enkele voorbeelden van kerstpakketten en daar kan je ook direct bestellen. Stel je liever je eigen pakket samen of wil je maar enkele of zelfs maar één pakketje bestellen? Ook dat kan! Kom dan even langs, of maak een afspraak via info@debrandevoortsehoeve.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.