Fotodagboek #20: date day en knutselen

sinterklaas mijter knutselenHet is weer tijd voor een fotodagboek van de afgelopen week! Het was een gezellig weekje met als afsluiter een bezoekje aan de Sinterklaas voorstelling van Woezel en Pip. Kijk je mee wat we nog meer deden?

gekke tomatenZondag kwam ik in de keuken van de Hoeve deze gekke tomaten tegen… Die zien er vreemd uit! Ik heb ze trouwens niet geproefd, dat had ik eigenlijk even moeten doen, ik ben wel benieuwd!fotodagboekWe gingen even de post uit de brievenbus halen en het zonnetje scheen lekker! Daarna was dat trouwens weer snel voorbij en kwam het met bakken uit de hemel maar goed.speelkeukentjeJaja, ze gaat het speelkeukentje steeds vaker gebruiken!fotodagboekBordjes verdelen, “thee” in de bekers gieten en gezellig samen proosten en opdrinken. Zo leuk deze fase!

supermarktMaandag moesten er boodschappen worden gedaan en verder deden we eigenlijk niet zoveel. Ook wel eens lekker. fotodagboekDinsdag was date dag *jeej*. Ik had van Maikel voor mijn verjaardag een avondje night of the proms gekregen en we maakten er een gezellig dagje van samen. schoenenEn wat doe je als je samen een vrije dag hebt? Shoppen voor je dochter haha. Herkenbaar?fotodagboekDeze bekers kwam ik tegen en doe vond ik zo leuk! Ik heb ze trouwens niet gekocht maar dat scheelde niet veel!fotodagboekVoorafgaand aan de night of the proms was er een soort foodmarket, gezellig en super lekker!fotodagboekIk had onder andere dit als toetje, jammie!

fotodagboekGavin Degraw! Het was echt een super gezellige dag/avond!puzzelenWoensdag begonnen Aukje en ik met een puzzel. Puzzelen is, naast het kleien, op dit moment ook echt favoriet. vervenEn verven blijft natuurlijk altijd leuk!fotodagboekOf lekker op de grond spelen 🙂fotodagboekEven een frisse neus halen, hoi!schuimbadEn ’s avonds lekker in een flink schuimbad!fotodagboekOeps! Dat is het gevaar van emmertjes in het bad leggen om mee te spelen haha. fotodagboekNog even knuffelen en gek doen op het “grote bed” (ons bed dus).sinterklaas mijter knutselenDonderdag moest ik werken en knutselde de kinderen deze mozaïek mijters en pietenmutsen. fotodagboekEn ondertussen speelde Aukje (bij mijn ouders thuis) dat ze sliep.opa en omaOp visite bij mijn opa en oma vertelt Aukje wel even welk puzzelstukje, waar hoort! Delegeren die hap haha 😉spiegelEn wat is de spiegel toch een interessant ding!poetsenVan vrijdag heb ik gewoon helemaal geen foto’s dus meteen naar zaterdag. Aukje wilde “poetsen” dus deed even voor aan het personeel hoe ze dat het beste kunnen doen 😉dopperDorst! En dus een slokje uit mama’s dopper. fotodagboekEn hier zijn we onderweg naar de voorstelling van Woezel en Pip! Aukje had er zin in! Dinsdag zal ik uitgebreid terugkomen op de voorstelling, hoe het was en of het een aanrader is om met een kindje van (net) 2 naar zoiets te gaan.

Dat was ons fotodagboek alweer voor deze week. Ik vond het een ontzettend gezellig weekje. Volgende week mag Aukje een ochtendje met het kdv gaan spelen (bij ons in de speelschuur haha) we hebben een afspraak met een vriendin en haar zoontje, bij ons in de speelschuur komen Pietjes pepernoten bakken met de kinderen dus daar gaan we ook zeker even kijken, nog een afspraak met een vriendin, Sinterklaas komt op school, een verjaardag en natuurlijk pakjesavond zelf! Druk maar wederom gezellig weekje dus!

Hebben jullie thuis ook pakjesavond op 5 december zelf?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.