Help, mijn blog is gekaapt door Nicole…

everyday-life nicoleGisteravond was ik nogal moe en had ik geen puf meer om te bloggen. Toen ik dit zei tegen mijn lieve blogvriendinnetje Nicole, stelde zij voor om voor mij te bloggen. En ze maakte niet alleen een blog voor mij, maar ook nog eens over mij (waarvan ik ging blozen tot ver achter mijn oren!) dus als je benieuwd bent naar wat ze heeft geschreven, kijk dan snel verder…

Hoi! Ik ben Nicole van Everyday-Life.nl!
Wat moet jij hier nou weer hoor ik je denken? Nou! Onze lieve Charlotte is nogal zwanger en moe, dus om haar een beetje te ontlasten, mocht ik vandaag een stukje schrijven. Maar ja, waar moet je het over hebben hè? Mocht je mij niet kennen; ik ben Nicole, 33 jaar, getrouwd, mama van Spencer (1) en ook zwanger (20 weken). Ik heb mijn eigen blog waar ik mijn ei kwijt kan. Maar over Charlotte heb ik nooit geblogd. En waar kun je dat nou beter doen dan op haar eigen plek op het web?

Dus vandaag deel ik allemaal redenen waarom Charlotte zo’n leuke meid is met jullie. Zitten jullie er klaar voor? Mooi!
  • Ze is heel lief! Ja echt. Zo lief als ze lijkt, is ze ook.
  • Maar ze heeft ook een hele ondeugende kant. Don’t be fooled! Ik denk niet dat ik mag uitweiden van onze lieve Charlotte, maar neem maar van mij aan dat ze niet altijd een engel is!
  • Ze is beeldschoon. Ja echt. Ik ben echt een hele hetero vrouw hoor. Maar potverdorie. Wat een schoonheid.
  • Ze kan goed geheimen bewaren. Charlotte was één van de eerste die wist dat ik zwanger was en ze heeft al die weken heel lief haar mond gehouden. Andersom heb ik uiteraard hetzelfde gedaan toen zij zwanger was.
  • En toen het bekend was geworden van mijn zwangerschap, was ze de allereerste die me een kaartje stuurde met een cadeautje. De schat!
  • Ze is een hele lieve mama voor Aukje!
  • Ze heeft goed gevoel voor stijl. Zij en Aukje zien er altijd tip top uit. Ook al hebben we altijd geintjes heen en weer omdat zij pastelkleuren koopt en ik daar niet van houd 😉
  • Ze is vaak ’s avonds op de Whatsapp dus we kunnen lekker samen kleppen! Onze mannen werken allebei de avonden en allebei geen energie door de zwangerschap om ’s avonds weg te gaan ofzo. Gelukkig kunnen we lekker slap lullen op de Whatsapp.
  • Ze is heel echt en oprecht. Geen nep gedoe, je weet gewoon dat het een pure, eerlijke meid is.

Kortom: al wonen we heel ver van elkaar en kennen we elkaar nog niet eens zo lang; ik ben superblij dat ik deze topmeid heb leren kennen. En dit was een mooie kans voor mij om het met jullie te delen!

Groetjes, Nicole

Ah lieve Nicole dank je wel voor je mooie woorden! Super lief! Ik ben ook blij dat ik jou heb leren kennen en dat we elkaar binnenkort weer zien! En nadat ik met blozende wangen weer was bijgekomen van alle complimentjes kan ik toegeven dat we inderdaad héél goed kunnen Whatsappen samen haha. En die ondeugende kant? Niet geloven hoor 😉 niks van waar! 

Liefs Charlotte

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.