Lieve papa

lieve papaHoi, even een berichtje van Aukje hier! Ik heb mama’s laptop stiekem overgenomen. Niet verder vertellen hoor, want ik deed het toen mama stond te koken. Maar omdat papa vandaag jarig is wil ik toch even iets aan hem kwijt…

Lieve papa,

Gefeliciteerd met je verjaardag! Je bent vandaag alweer 40 jaar geworden. Jeetje wat een oude papa heb ik eigenlijk hihi. Maar gelukkig merk ik daar helemaal niks van. Nou ja, alleen ’s ochtends als ik al wakker ben en jij je nog een keer om wil draaien om verder te slapen, slaapkop. Maar gelukkig hebben we dan al een fijn geknuffeld samen, want als jij me ’s ochtends uit bed haalt dan ben ik zo blij om je te zien. De eerste knuffels van de dag zijn altijd die van jou en dat zijn de fijnste. En sorry dat ik dan daarna je kussen inpik, ik wil dan gewoon dicht bij jou liggen, nog even bij jou zijn voordat je weer gaat werken.

Je maakt me altijd zo aan het lachen met je grapjes of als je me komt kietelen. En weet je papa, je baard kietelt ook echt heel erg. Soms vind ik het wel grappig, al die kriebeltjes in mijn nek hoor, maar soms zou ik ook wel willen dat je je weer een keertje net zo glad zou scheren als de eerste keer dat ik je zag. Dacht je dat ik dat niet meer wist? Nou echt wel, je was hartstikke zacht en knuffelig en ik wilde heel de tijd door jou geknuffeld worden. Nu vind ik je nog steeds super lief hoor, maar je kriebelt gewoon een beetje meer.

Ik vind het zo leuk om samen met jou grapjes te maken en samen in de speelschuur te spelen. Ook kunnen we samen heel erg goed verstoppertje spelen. Als ik ’s ochtends even een rondje met je mag lopen vind ik dat super stoer. Dan ziet iedereen dat jij mijn papa bent en daar ben ik trots op.

Lieve papa, je bent de beste, liefste, stoerste, knapste, grappigste en kriebeligste papa van de hele wereld en ik ben blij dat jij mijn papa bent. Ik vind je fief!

Liefs Aukje

Volg je mijn mama al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.