Mijn anti-bucketlist

Ik hoor het regelmatig om me heen: “voor mijn 50e wil ik dit allemaal gedaan hebben.” Ik zeg nu 50e, maar hier kan natuurlijk elke willekeurige leeftijd staan. Ik heb eigenlijk niet zo’n bucketlist, wat ik wel heb is een lijstje met dingen die ik juist helemaal nooit wil doen. Mijn anti-bucket list…

Ik heb hem inmiddels al bij verschillende blogs voorbij zien komen, de anti bucket list. Een lijstje met dingen die je dus echt nooit wil doen. Niet misschien, nee, gewoon helemaal niet. Ik vond dat zo leuk dat ik besloot om ook een anti bucket list te maken. Super leuk om te doen trouwens, ik kan het iedereen aanraden! Zo leuk dat mijn gewone bucket list binnenkort misschien ook wel volgt…

  • Uit een vliegtuig springen. Dat lijkt me dus doodeng hè. Wat me dan wel weer leuk lijkt is een keertje indoor skydiven. Ook spannend maar toch een stuk minder gevaarlijk haha.
  • Insecten eten. Echt, ik krijg al braakneigingen als ik het anderen zie eten bij Robinson bijvoorbeeld. Nee dank je, iedereen kan zeggen wat hij wil, ik ga nooit insecten eten!
  • Met mijn kinderen naar de sauna gaan. Sorry maar ik vind de sauna gewoon geen plek voor kinderen. Heeft niks met preutsheid te maken, maar alles met mijn eigen ontspanning. In de sauna wil ik ontspannen en niet op mijn kinderen letten. Als ze volwassen zijn lijkt het me trouwens wel weer erg leuk. Geeft me meteen inspiratie voor een nieuwe blog dit!
  • Mijn hoofd kaal scheren. Mijn scheermesje is one of my best friends in de zomer, maar geen haar op mijn hoofd (haha) dat dat scheermesje ook maar in de buurt van mijn hoofd komt.
  • Vreemdgaan. Ik weet hoe erg het is om bedrogen te worden door je partner, dus ik zal dit zelf dan ook nooit doen. En ook niet toestaan als vrienden of vriendinnen dit doen, dus dan weten jullie het vast 😉
  • Een tattoo of piercing nemen. De grootste reden is gewoon dat ik het eng vind haha. Al wilde ik als tiener altijd heel graag een tongpiercing.
  • Meedoen aan een televisieprogramma. Nope, ik hoef niet zo nodig met mijn kop op de televisie. Dat wordt altijd zo gemonteerd dat je ineens dingen doet of zegt die heel anders overkomen op tv. Nee dank je.
  • In mijn eentje in het donker over het kerkhof lopen. Ik ben echt een hele grote bange poeperd!

Wat zou jij nooit doen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.