Op vakantie met je dreumes…

child-508490_640Dit keer niet een stukje met informatie over op vakantie gaan met je dreumes, maar eigenlijk een vraag voor jullie. Waar moet je allemaal aan denken als je op vakantie gaat met je dreumes? Natuurlijk kan ik zelf al wel het één en ander bedenken, maar ik ben echt op zoek naar unieke tips, waar je zelf niet op komt als je voor de eerste keer als gezin op vakantie gaat…

Binnenkort gaan wij dus voor de eerste keer als gezin op vakantie *jeeeej!*. En dan bedoel ik een echte vakantie, met het vliegtuig naar de zon, zee en naar het strand! Ik heb er zo’n zin in! Nou vindt manlief het allemaal nogal spannend, met een dreumes in het vliegtuig. Hij maakt zich een beetje zorgen over de vlucht (wat nou als ze pijn krijgt aan haar oortjes?) om de aankomsttijd op de vakantie bestemming (dat is 3 uur later dan haar bedtijd, dadelijk is ze uit haar ritme) om wat we allemaal mee moeten nemen (hij heeft Google maps al volledig binnenstebuiten gekeerd om te kijken welke supermarkten er in de buurt zijn en wat ze er verkopen) en of het allemaal wel de moeite waard is (een huisje in Center Parcs is toch veel makkelijker).sand-465724_640Dat we zwembandjes, zonnebrand, knuffeltjes van thuis en dat soort spul mee moeten nemen weet ik wel, maar wat zijn nou dingen die we absoluut niet moeten vergeten, of dingen die we juist absoluut thuis moeten laten? Alle tips zijn welkom, alles om ervoor te zorgen dat dit inderdaad een super geweldige en onvergetelijke vakantie wordt (dat gaat het toch wel worden, maar nog even manlief overtuigen…) zodat hij volgend jaar niet drie keer na hoeft te denken of hij nog überhaupt wel met ons op vakantie wil… 😉 .

Dus, kunnen jullie mijn man overtuigen dat het wel degelijk de moeite waard is, dat het superkalifragilistisch expiallegorisch (hou van dat woord 🙂 ) is om met je dreumes op vakantie te gaan. Dat hij zich nergens zorgen om hoeft te maken en dat het zéker niet kan tippen aan een paar daagjes Center Parcs (met alle respect…) dan hoor ik het heel graag! Ik ben jullie nu al enorm dankbaar 🙂 .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.