Op zoek naar mijn trouwjurk #2

trouwjurk“De gordijnen van de paskamer gingen open en in gedachten hoorde ik een harp spelen, net zoals bij Say yes to the dress. Ik vroeg me overigens wel af waar het muziekje dan in het echt bleef, maar goed. Toen ik richting de spiegel liep zag ik vier stralende gezichten naar me kijken en eigenlijk wist ik het meteen, dit wordt mijn trouwjurk!”

Die zaterdag erop was het weer zover, ik vertrok wederom met mijn entourage, dit keer richting Uden. Na de teleurstellende eerste pas sessie was ik wat rond gaan vragen en zo kwam ik bij van de Wetering in Uden terecht. Eenmaal daar begonnen de zenuwen toch wel een beetje op te spelen, want wat nou als het hier ook niks zou worden… We kwamen de winkel binnen en daar stond hij, DE jurk. De eerste, beste paspop in de winkel had de jurk aan die ik wilde. Onze jassen werden opgehangen, we kregen wat te drinken en de verkoopster vroeg naar mijn wensen. Ik had wat foto’s meegenomen van jurken die ik mooi vond en zei dat ik de jurk van de paspop toch wel heel erg mooi vond. “Nou dan trekken we die toch aan” was het antwoord van de verkoopster, dus ze ging naar voren om de jurk van de pop af te halen. Zo kon het dus ook…

Terwijl ik een korset en schoenen van de winkel aankreeg, vertelde ik mijn teleurstelling van de vorige winkel aan de verkoopster. Zij vond het ook maar een vreemd verhaal. Ik had nu al in de gaten dat dit een heel ander bezoekje ging worden. Zodra ik de trouwjurk dan eindelijk aanhad kwam ik het pashokje uitgelopen. Ik vroeg me overigens dit keer wel af waar het harpmuziekje van Say yes to the dress bleef 😉 Toen ik richting de spiegel liep zag ik vier stralende gezichten naar me kijken en eigenlijk wist ik het meteen, dit wordt mijn trouwjurk! Ik kon niet anders dan me een prinses voelen. Na mezelf goed te hebben bekeken besloot ik dat ik toch wat andere jurken wilde passen, ik wilde namelijk ook nog een aangesloten kanten trouwjurk passen. Maar twee jurken verder wist ik het hoor, de eerste jurk dat ging hem worden!trouwjurkIk trok de eerste jurk nog een keer aan en ik voelde me er zo mooi in dat het bevestigd werd, hierin ging ik trouwen! Ik wilde nog wel wat dingen aanpassen want er zat een enorme strik op mijn taille, die wilde ik eraf en de jurk was strapless en ik wilde er graag een halter van maken maar dat was allemaal geen probleem. We werden hartelijk gefeliciteerd en ook de bezoekjes die erop volgden bleven even fijn. Bij de tweede afspraak zei de verkoopster zelfs dat ik wel een bontje van de zaak mocht lenen, omdat we in februari gingen trouwen en het dan wel koud zou zijn. Zo’n super service!

De dames van deze bruidsboutique hebben ervoor gezorgd dat ik de eerste teleurstellende poging tot het kopen van een trouwjurk helemaal was vergeten. Door hen had ik het gevoel gekregen wat ik vooraf had verwacht en werd het inderdaad een hele gave, mooie, speciale en geweldige ervaring!

Ben je benieuwd welke accessoires ik erbij droeg en wat ik met mijn haar en make-up heb gedaan? Vanmiddag om 12.00 uur kan je het lezen… *klik*

Liefs Charlotte

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.