Our diary #295

Er staat weer een bomvolle diary klaar, met foto’s van de allerlaatste zwemles, Emmi’s kinderfeestje en de voorbereidingen voor haar “grote mensen feest”…
Afgelopen maandag was Emmi’s kinderfeestje. Ze wilde heel graag naar Monkey Town, dus dat deden we. We hadden hem bijna helemaal voor ons alleen, zo rustig was het.
Toen we bijna naar huis gingen mocht de jarige job nog een cadeautje uitzoeken. Daar wilden haar vriendinnen natuurlijk maar al te graag bij helpen.
Nadat alle vriendinnetjes weer naar huis waren gebracht, speelde Emmi meteen met haar gekregen cadeaus. Goed teken!
Dinsdag bracht ik de meisjes weer naar school en daarna reed ik door naar mijn oude werk om een dagje mee te draaien op de administratie. Ik twijfel of dat een baan voor mij zou kunnen zijn, maar ik ben er nog niet over uit haha.
’s Avonds trakteerde ik mezelf op een aflevering van The Bachelorette.
Woensdag = werkdag, dus de meisjes mochten na school weer naar opa en oma.
En daarna was het tijd voor de allerlaatste zwemles!
Voor de laatste keer wachten op je kleine zusje. Al vermaakten we onszelf dit keer met het blazen van lekker grote bel.
Donderdag maakte ik op het werk de diploma’s voor alle knapperds die gisteren af mochten zwemmen.
En daarna was ik in rouw met mijn maatje, omdat dit onze laatste werkdag samen was 🙁 Ik heb ontslag genomen en werk mijn laatste maand niet meer op de donderdag, de dag waarop wij het samen altijd erg gezellig hadden. Beetje jammer wel. Dus, nieuwe missie, op zoek naar een nieuwe, toffe baan! (tips zijn altijd welkom 🙂 )
Na schooltijd speelde dit schatje weer met haar gekregen cadeautjes van het kinderfeestje.
Vrijdag was het kijkles bij dansen. Dat betekent dus twee uur lang naar hupsende kinderen kijken (eerst bij Emmi en daarna bij Aukje).
Emmi vond het ook erg interessant haha.
Zaterdag was het 1 april. De dames hadden al zoveel grapjes uitgehaald, dat ik ze terug wilde pakken. Ze krijgen op de eerste van de maand altijd zakgeld, dit keer zei ik dat ze 10 euro kregen omdat ze zo lief zijn. Aukje keek me meteen wantrouwend aan maar Emmi trapte er vol in. 1 April! (En nee dit was niet zielig, als ik dit grapje met chocolade uit had gehaald, dan was het zielig geweest 😉 )
Tijd voor een lekker ontbijtplankje om het goed te maken.
De dames vonden zichzelf zo grappig.
Maar er werd gelukkig ook nog erg lief gespeeld. Emmi heeft een uur lang, heerlijk op Aukjes kamer met lego gespeeld.
Daarna moesten we naar een paar winkels voor Emmi’s verjaardag.
Eenmaal weer thuis zette ik alvast allerlei dingen klaar. Aukje was zo lief om te helpen met de Cry Baby prikkers.
Na het eten haalden we nog even Emmi’s taart op, waarvan ik volgende week een foto zal laten zien. Ik kan alvast verklappen, hij is prachtig!

Vandaag vieren we dus Emmi’s verjaardag. Ze was de 24e al jarig, maar omdat diplomazwemmen altijd op de laatste zondag van de maand is, dacht ik daar rekening mee te houden en plande ik Emmi’s verjaardag dus een week later, op 2 april. Toen we bericht kregen dat Emmi werkelijk op mocht voor diploma C, bleek dat het diplomazwemmen dit keer dus op 2 april zou zijn. Balen! Dus vandaag een lekker drukke dag dan maar, met zowel Emmi’s verjaardag als het afzwemmen. Fijne week weer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.