Our diary #6: lekker huismussen

Afgelopen week was het maar somber weer, waardoor we voornamelijk gewoon thuis waren. Maar gelukkig heb ik toch nog een paar leuke foto’s gemaakt, dus kijk je mee naar onze week?

Zondag was onze kraamborrel. Omdat we het op de Hoeve vierden hoefden we zelf thuis niks voor te bereiden dus konden we in de ochtend nog even lekker verven samen.

En deze foto is ontzettend wazig maar te leuk om niet te laten zien. Vroeger deden mijn zus en ik dit altijd, fietsen met onze voeten. Ik moet toegeven dat het nu, met een peuter die geen tegendruk zet, een stuk zwaarder is haha. Maandag wilde Aukje meteen verven met haar nieuwe tekenspulletjes.Ik had Emmi in de draagdoek gehad en toen ik haar op de bank legde sliep ze nog even lekker verder, Nog half gewikkeld in de draagdoek hihi.En Maikel haalde ondertussen onze nieuwe auto op, jeej!Dinsdag maakte ik blijkbaar helemaal geen foto’s. Ik had mijn moeder gevraagd om even te komen zodat ik rustig wat bij kon werken in het huishouden. Dat was wel even fijn (en nodig!) Woensdag had ik nacontrole bij de verloskundige en nam ik een kleinigheidje voor haar mee. Toch wel vreemd dat je elkaar dan gewoon nooit meer ziet.Ik maakte nog een leuke foto van mijn twee knappe meiden!En Aukje vermaakt zich altijd prima in de wachtkamer bij de verloskundige. Mijn bloeddruk was goed, mijn ijzer was goed dus we konden weer helemaal goedgekeurd terug naar huis 🙂Donderdag ging ik even naar de Babydump om een nieuwe autostoel te kopen voor Aukje. Ik moest natuurlijk ook even bij de kleertjes kijken. Ik heb me ingehouden en alleen een Noppies broekje gekocht (die zie je deze week nog voorbij komen) maar ik vond deze shirtjes toch ook wel erg grappig (en toepasselijk) haha. En ik vergat dus helemaal om kleerhangertjes voor Emmi te kopen, zucht, moet ik toch nog een keer terug…Daarna ging Aukje bij mijn ouders spelen.Zodat Emmi en ik thuis even konden dweilen…’s Avonds werd Aukjes loopfiets even door opa omhoog gezet. Ze groeit zo hard! En natuurlijk hielp Aukje even mee…Vrijdag maakte Aukje zich even rustig op 😉En kon ik op mijn gemak naar het toilet… Uhm… Niet dus. Vast herkenbaar voor de meeste moeders haha.Er kwamen wat leuke boekjes binnen waar ik binnenkort meer over vertel.Vrijdag was een lekker dagje thuis. Ik had een hele leuke foto van Aukje die de was deed, maar die is ineens foetsie, dus helaas. Mijn ouders kwamen weer even en Aukje wilde heel graag met ze mee dus toen had ik ineens nog maar één dochter thuis. Ik kreeg deze vrolijke frietjes foto doorgestuurd, die vermaken zich wel samen 🙂Lekker bij opa en oma in bad 🙂

En gisteren liep Aukje met opa en oma het nieuwe kabouterpad in Son en hadden wij in de avond twee feestjes. Vandaag ga ik gezellig met Aukje naar Peppa Pig en de rest van de week staat er nog weinig op het programma dus hopelijk werkt het zonnetje een beetje mee en kunnen we lekker naar buiten.

Fijne week weer!

Liefs Charlotte

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.