Plog: een dagje uit Aukjes wereld 01-09

plog Afgelopen dinsdag maakte ik weer de hele dag foto’s voor een plog. We hadden geen speciale afspraken op de planning, maar gingen wel even naar de stad en boodschappen doen. Kijken jullie weer mee?

plogGoedemorgen! Om half 9 kwamen we beneden, fris gedoucht en aangekleed. plogTijd voor een lekker boterhammetje! Vandaag weer een keer met een vork in plaats van uit de hand.plogDit was Aukjes kapsel voor de dag. Twee knotjes met twee vlindertjes erin. plogEn deze kleertjes had ze aan. Het jurkje is van Aukjes grote nicht Janne geweest, het sjaaltje is van Honni, t-shirt van de Action en de legging van de Primark. plogWe deden boodschappen. Er was heel veel in de aanbieding, onder andere de druiven dus daar was Aukje wel blij mee 😉 . En ik was dan weer heel erg blij met de kruidnoten die alweer in de winkels liggen! Heerlijk vind ik die!plogNa de boodschappen reden we even door naar de stad. We kochten alvast wat kleding voor het najaar en voor de winter (wat, dat laat ik morgen zien) en omdat het al tegen lunchtijd liep mocht Aukje een broodje in de kinderwagen eten. plogEn ja hoor, nog geen 100 meter van huis vandaan viel Aukje in de auto in slaap. Gelukkig had ze al een broodje op, dus thuis kon ik haar zo uitkleden, schone luier omdoen en in bed leggen.plogOndertussen deed ik van die fijne huishoudelijke klusjes zoals de was…plogNa een flink slaapje van drie uur werd ons mupke zo wakker. Hallo!plogDaarna gingen we nog even naar de Hema, een pakketje ophalen dat ik online had besteld.plogToen we thuis kwamen was het alweer tijd om te gaan koken. Aukje speelde ondertussen met haar diertjes en met het hoesje van het fototoestel 🙂 .plogZeer serieus werkje! Inmiddels was ze met stickers bezig…plogMaar mevrouwtje had weer eens geen rust in haar kont en kwam mij helpen met het uitruimen van de vaatwasser.plogNog even het kastje leeghalen…plogEn toen was gelukkig het eten klaar! Smakelijk! Aukje had geen zin om zelf te eten. De ene keer wil ze alles zelf doen en de andere keer laat ze zich maar al te graag voeren 🙂 .plogNa het eten nog even samen een boekje lezen.plogEn toen was het alweer bedtijd. Aukje ligt er meestal tussen 19.00-19.20 uur in. Ik had ’s avonds vergadering op de Hoeve, dus daar heb ik geen foto’s meer van gemaakt.

Dat was de plog weer voor vandaag. Komen jullie morgen nog even een kijkje nemen om te kijken wat we allemaal gekocht hebben in de stad?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.