Plog 20-12; fotoshoot en samen spelen

kerstkaartIk heb weer een plog voor jullie klaarstaan! Deze is van afgelopen zondag, een dag waarop we lekker rustig konden opstarten, we een fotoshoot hielden voor een kerstkaart (lekker last minute, I know…) en we een heerlijke lunch hadden. Kijk je mee?

ontbijtGoedemorgen! Ik bedacht me hier pas dat ik wilde gaan ploggen, dus Aukje haar haartjes had ik al gedaan. Hier probeert ze om zelf nog wat smeerkaas uit het pakje te halen, maar eigenlijk was ze al klaar met eten.aankleden“Samen!” Roept Aukje altijd als ze iets zelf wil doen… Toch nog maar een keer de betekenis van het woord “samen” uitleggen haha. Hier probeert ze om zelf haar knoopjes dicht te maken, wat natuurlijk niet lukte.plogEn toen had Aukje goede zin, dus daar moest ik gebruik van maken. Hop, op de foto en kijken of we een mooie kerstkaart konden maken…kerstkaartEn dat lukte! Dit is hem natuurlijk niet geworden, wat dan wel dat zien jullie donderdag 🙂keukentjeDaarna werd er druk gekookt, terwijl ik ondertussen wat in huis ging opruimen. Ze begint het keukentje steeds leuker te vinden!brandevoortse hoeveOm twaalf uur kwamen mijn ouders en de kinderen van mijn stiefvader. We gingen gezellig lunchen bij ons op de Hoeve, alvast een beetje voor kerst.duploNadat Aukje ook wat had gegeten ging ze lekker naar bed. Na het slapen speelden we gezellig samen met de duplo. Ze heeft andere kleren aan omdat er helaas een gat in haar leuke kerstmaillot zat.boekje lezenAukje leest super graag boekjes! Dan kruipt ze lekker op schoot en gaan we samen lezen, zo gezellig!spinazieEn ons dametje zit weer eens in de fijne fase waarin ze geen avondeten wil eten. Elke avond probeer ik het weer maar helaas… Ook deze heerlijke spinazieschotel ging er niet in. Zo zonde van het eten maar goed.nagellakNadat we ’s avonds Aukje in bed hadden gelegd, haalde ik mijn bordeaux rode nagellak eraf en deed ik deze zwarte op. Er zitten goude glitters in, maar dat zie je zo niet.

Dat was het alweer voor vandaag. In de avond heb ik nog aan mijn blog gewerkt, maar daar heb ik verder geen foto’s meer van gemaakt.

Heb jij wel eens zelf een (foto)kerstkaart gemaakt?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.