10 x smeltmomentjes van liefde

smeltmomentjes10 x smeltmomentjes van liefde, een heerlijk zoetsappige post met een hoog smeltgehalte 😉 Een beetje klef misschien, maar o zo gemeend… 

Omdat Aukje mij regelmatig meerdere smeltmomentjes op een dag laat beleven, leek het mij leuk om jullie van deze heerlijke zoetsappigheid mee te laten genieten. Dus daarom zette ik vandaag 10 x smeltmomentjes van liefde op een rijtje…

  • Smeltmomentje nr. 1 met stip… Als Aukje met twee handjes mijn hoofd vastpakt, mij een zacht kusje geeft en zegt “lief”! *SMELT* (beetje jammer dat dit vooral ook vaak voorkomt nadat ze eerst iets super ondeugends heeft gedaan haha, gelukkig niet altijd!)
  • Smeltmomentje nr. 2 De dikke knuffel die ik elke ochtend krijg als Maikel Aukje uit bed heeft gehaald en bij mij neerlegt, heerlijk! Even lekker knuffelen voordat de dag begint.
  • Smeltmomentje nr. 3 Als ze een nachtje bij opa en oma heeft gelogeerd en ze met een big smile aan komt rennen over de parkeerplaats. Zo lief! Natuurlijk ren ik dan net zo hard en met een nog grotere big smile Aukje tegemoet!
  • Smeltmomentje nr. 4 Als ze me handkusjes geeft wanneer ik ga werken of als Aukje gaat slapen. Super schattig.
  • Smeltmomentje nr. 5 Als ze naar bed gaat dan lezen we eerst een verhaaltje, en vervolgens legt ze haar hoofd op mijn schouder om zo al knuffelend “slaap Aukje slaap te zingen” Had ik al gezegd dat ik van knuffelen hou? Nee, nou ik hou dus ontzettend van knuffelen!
  • Smeltmomentje nr. 6 Aukjes lach, aanstekelijk! Ik kan daar zo van genieten.
  • Smeltmomentje nr. 7 Als Aukje en Maikel samen op ons bed aan het spelen zijn (met andere woorden, wild aan het ravotten zijn) voor het slapen gaan. Dan smelt ik trouwens voor allebei weg, zo leuk om die twee samen te zien spelen *dubbele smelt!*
  • Smeltmomentje nr. 8 Wanneer Aukje in een goede bui is en ze zich als een heuse clown gedraagt! Dat snoetje spreekt dan boekdelen, heerlijk!
  • Smeltmomentje nr. 9 Als Aukje lekker op de bank bij mij op schoot kruipt, mijn armen pakt en om haar heen vouwt. Heerlijk vind ik dat! Dan mag ze stiekem een filmpje extra kijken 😉
  • Smeltmomentje nr. 10 Als Aukje meezingt met de cd van Monique Smit, achterin de auto. Zo schattig zoals ze de woordjes in haar eigen brabbeltaaltje uitspreekt!

fotodagboekWat zijn jullie smeltmomentjes van liefde?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.