Vakantiemodus…

Het is stil hier… Stiller dan je gewend bent en stiller dan ik eigenlijk had gepland. De zomervakantie is begonnen en dat betekent dat ik overdag druk ben met de meiden en de blogmomenten dus wat schaarser zijn…

Er was eens een tijd dat ik al mijn blogs in de avonduren schreef. Overdag werkte ik, of was ik met de kinderen bezig, en ’s avonds schreef ik mijn blogs. Er zijn zelfs momenten geweest dat ik blogs vooruit schreef zodat er gewoon elke dag een artikel online zou komen. Maar deze vakantie lukt het me niet, en dat is oké.

Soms heb ik weken waarin ik ’s avonds ineens ontzettend veel afspraken heb staan en soms heb ik na een lange dag ook gewoon geen zin om die laptop open te klappen. Tel daarbij op dat ik met vlagen ook totaal geen bloginspiratie heb (zoals nu) en je begrijpt waarom het hier dan gewoon even wat stiller is dan je gewend bent.

Een jaar geleden was ik er onrustig van geworden, vond ik dat ik perse elke dag iets moest plaatsen en had ik er enorm veel last van als dat een keer niet lukte. Nu kan ik het veel beter loslaten. Ik durf vaker voor mezelf te kiezen en een avond rust in te plannen in plaats van verplicht nog een artikel uit mijn vingers te persen.

Het scheelt ook wel dat mijn blog weer terug mijn hobby is geworden, in plaats van mijn hoofdinkomen. Hierdoor is de druk een stuk minder en dat is fijn. Een beetje saai wellicht voor jou als lezer, maar er staan inmiddels meer dan 2000 artikelen online dus er staat vast nog genoeg tussen wat je nog niet gelezen hebt 😉

Enne, mocht je blogverzoekjes hebben, dan hoor ik het natuurlijk graag. Zeker nu mijn eigen bloginspiratie ver te zoeken is, is alle input meer dan welkom! Ik wens je een mooie vakantie toe!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.