Wat als je moet kiezen? #2

bowlenKaal of behaard, hard of zacht, groot of klein en boven of onder, deze bijzondere vragen werden aan mij gesteld. Wat als je moet kiezen…?

Zwart of Wit

Zwart, zeker weten. Ik hou van wart, voel me fijner in zwarte kleren, hou van zwarte mascara en van zwarte schoenen. Maar aan de andere kant hou ik ook van witte tanden, van witte nagels (zonder zwarte randen) en van witte bloemen… Tja, moeilijk hoor, maar laten we dan toch maar voor zwart gaan.

Boven of onder

Het eerste wat er nu in me opkomt is boven, zeker weten. Zo zijn schoenen aan de bovenkant mooi en aan de onderkant vies, ben ik liever boven dan in de kelder en zijn selfies van bovenaf genomen altijd mooier dan van onderen 😉egg-1364869_960_720 [800x600]

Hard of zacht

Zacht, alles is zacht toch veel fijner? Nou vooruit, bijna alles dan… Ik heb graag een zachtgekookt eitje, ik vind het fijner als iemand zacht tegen me praat dan hard, ik hou van zachte fleecedekens en ik vind het fijn als mijn bedje lekker zacht is.

Groot of klein

Groot. Zeg nou zelf, een groot stuk taart is toch beter dan een klein stuk?

Dun of dik

Er tussenin, mag dat ook? Niet te dun en niet te dik. Geldt voor alles eigenlijk. Sperziebonen die te dun zijn proef je niet en die dikke zijn zo dradig. Dikke sokken krijg je zweetvoeten van en door dunne sokken prikken je tenen na twee keer dragen. Gewoon er tussenin dus 😉primate-460871_960_720 [800x600]

Kaal of behaard

Uhm… Haha kale mannen kunnen ontzettend sexy zijn, maar dan bedoel ik niet die kale, kleine mannetjes met een bierbuikje 😉 Maar aan de andere kant, vind ik een beetje borsthaar, een baardje van twee dagen en wat hoofdhaar ook wel erg leuk. Moeilijk dilemma deze… Aangezien mijn eigen manlief valt in deze laatste categorie, kies ik deze.

Jong of oud

Jong. Als ik op de televisie iemand zie van een jaar of 24 dan denk ik nog steeds altijd “hey, die is net zou oud als ik”. Maare, dat is natuurlijk al jaren niet meer haha. Forever jong zullen we maar zeggen 😉

Heet of koud

Heet. Ik hou er niet van om het koud te hebben. Ik hou van hete thee en niet van koude en ik hou ook meer van de zomer dan van de winter.

Zo, ben je toch weer wat meer over mij te weten gekomen 😉 Bedankt voor de tag Tipsvoorpapa’s. Enne, deze tag is overigens bedacht door Koetjeskalfjesenmeer.

En wat kies jij, boven of onder?

Liefs Charlotte

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.