Wat is dat toch met bikinifoto’s?

vakantiefoto's

“Nou, jouw foto’s worden ook steeds sexyer, je durft wel om zo’n foto op internet te zetten.” Ik heb de foto nog drie keer bekeken. Ja ik heb een bikini aan, maar is het dan meteen een sexy foto?

Het is een prachtige dag. 30 Graden, lekker zonnetje, ideaal voor een paar uurtjes strand. Je trekt je mooiste bikini uit de kast en samen met de kids heb je een heerlijke middag. Geen mens die er iets van zegt dat jij te sexy over het strand loopt, want op het strand is een bikini heel normaal. Maar zodra je een foto van jezelf in bikini op internet zet dan is het ineens not done. En dan heb ik het over een hele normale foto. Een foto waarbij ik mijn peuterdochter een kusje geef.

Het klopt dat je op de foto mijn blote rug ziet want ik heb een bikini aan omdat we nou eenmaal in het zwembad zijn. Emmi haar been zit voor mijn buik en ook mijn borsten zijn keurig bedekt. Verder is de foto zorgvuldig afgesneden zodat je niet teveel bil ziet want stel je eens voor dat je als moeder een iets te sexy foto op Insta plaatst. Dat kan dus echt niet! Want een foto in bikini is sexy toch?

Maar wat is dat eigenlijk voor onzin? Ten eerste, mag je als moeder niet meer sexy zijn? Moet je vanaf het moment dat je kinderen krijgt alleen nog maar wijdvallende coltruien en trainingsbroeken dragen? En ten tweede, waarom wordt een foto in bikini meteen als sexy gezien? Terwijl er in mijn ogen werkelijk niks sexy aan is. Nogmaals, je ziet op een stuk rug na dan, werkelijk niks. Waarom is het doodnormaal als je aan het strand of in het zwembad een moeder in bikini met haar dochter ziet, maar zodra datzelfde moment wordt vastgelegd op een foto en die op Instagram wordt gedeeld is het ineens een sexy foto?

Overigens denk ik zelf echt wel na over elke foto die ik op internet deel en als ik er zelf niet achter sta dan zet ik hem zeker niet op Insta. En ja ik houd wel van een beetje sexy, dus misschien komen er soms wel wat sexyer foto’s online dan dan wat je misschien zou verwachten. Maar wanneer is een foto eigenlijk sexy? Misschien moet ik binnenkort een een keer een echt sexy foto plaatsen, gewoon om het verschil te laten zien. En dan hebben de mensen pas echt iets om over te praten haha 😉

(Ben je benieuwd over welke foto het gaat? Je vindt hem hier.)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.