Cool Bear en Farm Brothers, lekker èn verantwoord!

cool bearEen paar weken geleden werden we uitgenodigd voor het Cool Bear evenement. Omdat we niet konden komen werd er een paar dagen later dit heerlijk pakketje bezorgd. We hebben uitgebreid getest en dit is wat we ervan vonden…

Tegenwoordig hoor je het regelmatig op het nieuws, pakjes drinken bevatten ontzettend veel suikers. En niet alleen de pakjes drinken maar ook ranja, appelsap en andere sappen zitten vol met suikers. Als ouder wil je je kind natuurlijk wel wat lekkers te drinken geven, maar al die suikers daar heb je niet altijd zin in. Cool bear is een 100% natuurlijk product. Drinken zonder toegevoegde suikers en aspartaam en verkrijgbaar in verschillende varianten en smaken. In het begin was ik erg nieuwsgierig, want meestal vind ik dat die suikervrije drankjes wel een beetje vreemd nasmaakje hebben. Je proeft gewoon dat er iets anders in is gedaan om het drankje lekker zoet te maken.

We begonnen als eerste met het pakje drinken in de smaak framboos. Na de eerste slok merkte ik meteen dat dat vreemde nasmaakje er niet was, fijn! Na nog een paar slokken kon ik alleen maar de conclusie trekken dat het een erg lekker drankje was. Ook Aukje vond het erg lekker, aangezien het pakje binnen no time uit mijn handen werd getrokken en ik hem even later leeg terug kreeg. Goedgekeurd door de jury!

Ook de andere smaak, cassis/appel viel erg in de smaak, zowel het pakje drinken als de vruchtensiroop. Toch wel fijn om te weten dat je je kind toch iets lekkers geeft, zonder toegevoegde suikers. Ook ontzettend handig zijn de Fruit drops, kleine flesjes met geconcentreerde siroop voor onderweg. Het flesje is zo klein dat het gemakkelijk in je tas, jaszak, rugzak of handschoenenvak past. Zo kun je altijd en overal een lekkere smaak geven aan je water. Met één flesje Cool Bear Fruit Drops geef je 10 tot 15 flesjes water of 30 glazen water een heerlijk en verantwoorde smaaksensatie. Dit alles met minder dan 2 calorieën en minder dan 1g koolhydraat per glas. Je kunt dus de hele dag door onbezorgd genieten van jouw Fruit Drops. Al werkend, reizend of sportend combineer je met één squeeze het lekkere van Cool Bear met het goede van water.

Kijk voor meer informatie en voor de verschillende smaken zeker even op de site van Cool bear.farm brothersNaast de lekkere drankjes werden we ook nog verwend met koekjes. En niet zomaar koekjes, maar de koekjes van Farm Brothers. Biologische koekjes gemaakt van haver, spelt en rogge en vrij van geraffineerde suikers. We kregen drie verschillende smaken opgestuurd: Dark chocolate & Sea Salt, Ginger & Lemon en Hazelnut & Cinnamon. Als eerste maakten we het pakje Hazelnut & Cinnamon open. Wat een verrassend lekkere koekjes! Ik verwachtte eerlijk gezegd een beetje droog koekje, maar dat is het zeker niet. Een lekker koekje voor bij de koffie! De Ginger & Lemon koekjes hebben een hele frisse smaak. Persoonlijk niet mijn favoriet, maar wel lekker bij een sapje of gewoon tussendoor. En dan mijn favoriet (hoe kan het ook anders) Dark chocolate & Sea Salt, jammie! Het lijkt op een gewoon chocoladekoekje maar het is veel meer dan dat! Dat tikkeltje zeezout maakt het koekje erg lekker (en verslavend!) Overigens heeft ook Aukje alledrie de smaken met liefde opgegeten, dus de koekjes zijn zeker goedgekeurd door groot en klein 🙂 Fijn detail, ze zijn vanaf nu ook gewoon bij de Albert Heijn te koop, ideaal!

Kijk voor meer informatie zeker even op de site van de Farm Brothers.

P.S. heb je mijn artikel van vanochtend al gezien?

Liefs Charlotte

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.