Emmi zoekt een vriendje – Het Sterrenbeelden Zoekboek

sterrenbeelden zoekboek“Emmi zoekt een vriendje, maar niet zomaar een vriendje, nee ze zoekt haar enige-echte-beste-vriendje.” Dit Sterrenbeelden Zoekboek neemt jou en je kind(eren) mee op avontuur in hun eigen, gepersonaliseerde verhaal…

Gepersonaliseerde cadeautjes zijn vaak de leukste cadeautjes. Ik vond het dan ook ontzettend leuk dat we van pr bureau The X-Factor een boek over Emmi kregen als kraamcadeau. Het boek gaat over Emmi die een vriendje zoekt. Zo komt ze bij alle sterrenbeelden totdat ze uiteindelijk haar eigen sterrenbeeld heeft gevonden. Het boek heeft prachtige illustraties en is daardoor erg aantrekkelijk voor kinderen.sterrenbeelden zoekboekToen Aukje het boek zag was ze meteen enthousiast. Vooral het strikje op het hoofd van baby Emmi vond ze erg leuk. Ik begon met voorlezen en zodra ik de naam van Emmi noemde kom het verhaal al niet meer stuk. Ik moest blijven lezen en toen we klaar waren nog eens en nog eens. Toen ik dan uiteindelijk stopte met lezen zei ze “dit boek is heel leuk mama”. Helemaal goedgekeurd door de jury 😉sterrenbeelden zoekboekHet leuke van dit boek is dat alle sterrenbeelden voorbij komen. Uiteindelijk kom je bij het juiste sterrenbeeld terecht en op de laatste bladzijde staat nog een beschrijving van dit sterrenbeeld. Erg leuk! Al meteen herkende ik van dingen van Emmi (“een Ram heeft als baby al veel behoefte aan aandacht”) dus erg leuk om te lezen. Omdat het boek gepersonaliseerd is, is het voor Emmi zelf later ook ontzettend leuk om terug te lezen.

Het Sterrenbeelden zoekboek kan je hier bestellen en kost € 24,95.  Super leuk om als kraamcadeautje te geven bijvoorbeeld, zeker als je weet dat de ouders geïnteresseerd zijn in sterrenbeelden. Wij zijn er in ieder geval erg blij mee!

Liefs Charlotte

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.