Back 2 school met My Nametags (+ win!)

naamstickersGaat jouw kindje binnenkort voor het eerst naar het kinderdagverblijf? Of hebben de kinderen nieuwe broodtrommels en rugzakken gekregen in de vakantie? Wil je voorkomen dat je elke week bij de gevonden voorwerpen staat te zoeken? Dan zijn deze naamstickers wat voor jou!  

Als juf zijnde weet ik hoe vervelend het kan zijn als er geen namen op spullen staan. Voor elke vakantie ruim ik alle bakken en kapstokken leeg en regelmatig blijven er allerlei dingen liggen. Uiteraard zonder naam en de kinderen weten vaak ook van niks. Omdat het natuurlijk voor de ouders nog veel vervelender is om steeds nieuwe spullen te moeten kopen omdat er iets kwijt is, zijn deze naamstickers zo ideaal. Plak een sticker op jassen, tassen, broodtrommels en zelfs gymschoenen, en zoekgeraakte spullen komen zo veel makkelijker terug.naamstickersBinnenkort gaat Emmi voor de eerste keer naar het kinderdagverblijf en ik ben al begonnen met het klaarleggen van de spulletjes die meegaan. Een rugzakje met daarin een flesje, speentje en knuffeltje liggen al klaar. Maar hoe weten de leidsters nou welke spullen van wie zijn? Om verwarring te voorkomen heb ik overal een naamsticker opgeplakt. Fijn voor de leidsters, hoeven ze niet steeds te zoeken welke tas bij welk kindje hoort. Hetzelfde geldt voor Aukje. In november mag ze naar de basisschool. Maar om zeker te weten dat ze haar eigen broodtrommel tussen de 25 verschillende trommels uitvist, heb ik ook voor Aukje alles gelabeld. Haar jas, tas, gymspullen, broodtrommel en drinkbeker. Ideaal!my nametagsDe stickers van My Nametags zijn wasmachine-, vaatwasser- en magnetronbestendig. Daarmee zijn ze dus ideaal om op zowel spullen als kleding te plakken. Het advies is om de spullen met daarop het aangebrachte label pas na 24 uur te wassen, zo ben je ervan verzekerd dat de sticker goed blijft zitten. Je kan de stickers helemaal naar jouw smaak ontwerpen. Via de site kies je makkelijk het type label (bijvoorbeeld geschikt voor multi gebruik of strijklabels), de tekst, inclusief kleur en lettertype, de achtergrond en welk plaatje je erbij wilt. Een setje kost € 16,95 en het aantal stickers is dan afhankelijk van welk labelsoort je hebt gekozen. Een set multi labels, zoals ik heb, bestaat uit 56 stickers. Daar kan je dus wel even mee vooruit!naamstickerMijn ervaring is dat de stickers super goed blijven zitten. Zelfs na meerdere wasbeurten zitten de stickers nog goed dus dat is fijn. Het ontwerpen is makkelijk, de levering is snel, de stickers zijn leuk (fijn voor de kids) en zijn ook nog eens van goede kwaliteit. Wat mij betreft een echte aanrader dus!

WIN!

Ik mag een setje naamstickers weggeven. Een setje dat je zelf mag ontwerpen. Hoe maak je kans? Laat dan in een reactie weten voor wie je de naamstickers wilt winnen, dat is alles. Daarnaast wordt het liken, taggen en/of delen van dit bericht op Facebook erg gewaardeerd ? Je kan meedoen met deze winactie tot en met 4 augustus. Op 5 augustus krijgt de winnaar persoonlijk bericht. Heel veel succes!

Liefs Charlotte

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.