Tip voor 5 december: Mila Mijn Magische Make-up Eenhoorn

mila mijn magische make-up eenhoorn

Een eenhoorn broodtrommel, een eenhoorn drinkbeker, eenhoorn sieraden en van Sinterklaas krijgt ze zaterdag ook nog een eenhoorn dekbedovertrek. Je kan wel zeggen dat we een echte eenhoorn fan in huis hebben. Maar dat snoetje toen ze Mila, Mijn Magische Make-up Eenhoorn voor haar verjaardag kreeg, was onbetaalbaar…

Overal eenhoorns

Eenhoorns zijn hot! Zeker bij meisjes van basisschool leeftijd. Voor Aukje is dat niet anders en bijna alles in de zak van Sinterklaas heeft straks wel met eenhoorns te maken. Toen ik dus laatst een berichtje kreeg van VTech dat we Aukje voor haar verjaardag Mila, Mijn Magische Make-up Eenhoorn mochten geven, sprong ik dan ook een gat in de lucht! Ik wist zeker dat ze haar geweldig zou vinden en was benieuwd naar Aukjes snoetje als ze haar zou zien.

Mila, Mijn Magische Make-up Eenhoorn

Mila is een pluche eenhoorn van ongeveer 37 centimeter groot. Als je haar alleen nog maar ziet dan word je al een beetje verliefd, want ze is prachtig. Met haar doorzichtige vleugels, haar blauwe hoorn en haar gekleurde manen ziet ze er al super uit, maar zodra je haar make-up palet opent krijgen haar ogen, hoorn en vleugels de mooiste kleuren en wordt ze, voor zover mogelijk, nog mooier! Er zitten allerlei accessoires bij Mila, waarmee je zowel de haren van Mila, als die van jezelf mooi kunt maken. Mila kan praten, bewegen met haar hoofd, knipperen met haar ogen en je kan zelf haar benen bewegen. Mila, Mijn Magische Make-up Eenhoorn heeft twee volume standen (fijn!) en wordt automatisch uitgeschakeld als je er even niet mee speelt. Zo hoef je niet te schrikken van een pratende eenhoorn, als je ’s avonds in je eentje op de bank zit.

mila make-up eenhoorn

Make-up

Raak met de speciale kwast, een kleur op het palet aan en vervolgens de ogen, hoorn of vleugels van Mila en ze veranderen in de kleur die je hebt gekozen! Je kan ervoor kiezen om alles dezelfde kleur te geven, maar je kan ook alles een andere kleur geven. Jij bent de visagiste en mag alles zelf bepalen. Op het kleurenpalet zitten 16 verschillende kleuren dus je kan eindeloos blijven variëren. In de manen van Mila zitten ook lampjes, die ook mee oplichten tijdens het kleuren, voor een extra “wauw” effect. Aukje vindt het in ieder geval prachtig!

Microfoon

Maar Mila kan meer dan make-uppen. Ze heeft namelijk ook een microfoon waardoor ze de mooiste liedjes kan zingen. Als je de microfoon tegen haar mond houdt, dan zingt ze wel vijf verschillende liedjes. Haal je de microfoon weg bij haar mond, dan hoor je de melodie en kan je zelf meezingen, super leuk! Als je Mila tijdens het zingen over haar rug aait, dan laat ze prachtige lichteffecten zien.

magische eenhoorn

Spelletjes

Mila is ook dol op spelletjes! Breng bijvoorbeeld make-up aan waar het lichtje knippert, voordat de muziek stopt. Als je op haar hanger om haar nek drukt, dan legt Mila het spelletje uit. Druk je nog eens, dan vertelt ze wat het volgende spel is, zoals bijvoorbeeld het raden van je gelukskleur.

Aanrader!

Toen ik even met Mila bezig was (voor de review, niet omdat ik hem zelf zo ontzettend leuk vond dat ik er niet vanaf kon blijven. Of misschien toch wel… 😉 ) wist ze zowaar mijn echte lievelingskleur te benoemen! Haha super toevallig natuurlijk maar wel erg leuk. Mila nodigt ontzettend uit om te gaan spelen. Ik kreeg zelfs een paar keer van Aukje op mijn kop dat ik ervan af moest blijven, oeps! Maar ze is ook zo ontzettend leuk! Wat mij betreft een echte aanrader voor kinderen die dol zijn op eenhoorns en/of make-up.

make-up eenhoorn

Volg je mij al op PinterestInstagram,
Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.