Vastgelegd op de gevoelige plaat…

fotoalbum maken

Aukje vindt het geweldig om samen met mij lekker door haar fotoalbums te bladeren. Bij elke foto benoemt ze weer even enthousiast wie ze allemaal ziet en ze kan er geen genoeg van krijgen. Net zoals haar moeder trouwens 😉 Lekker wegzwijmelen bij Aukjes babyfoto’s…

Vanaf het eerste moment dat je je kleine wondertje ziet, begin je met het maken van foto’s. Een foto op dag één, een foto op dag twee, een foto van het eerste lachje, de eerste pogingen tot omrollen en ga zo maar door. De hele dag door maak je de mooiste foto’s van je meest kostbare bezit. Die foto’s verzamelen zich op je camera, totdat je er een keer aan denkt om alles op de computer te zetten. Tussendoor plaats je waarschijnlijk ook regelmatig de mooiste kiekjes van je moppie(s) op social media, maar verder gebeurt er eigenlijk niet zoveel meer mee… Zonde!

fotofabriek

Tegenwoordig kan je zoveel leuke dingen doen met je foto’s! Je kan ze natuurlijk gewoon af laten drukken, zodat je ze in een lijstje kan doen en er de opa’s en oma’s blij mee kan maken. Je kan ze op canvas of hout af laten drukken zodat je iets moois hebt om aan de muur hangen. Je kan het tegenwoordig zelfs op karton af laten drukken! Toen ik dat hoorde wist ik niet zo goed wat ik ervan moest denken, maar wauw wat is dat gaaf! En super budget dus ideaal voor als je niet zoveel te besteden hebt!Er zijn tegenwoordig zoveel leuke dingen die je met je foto’s kan laten doen, maar zelf blijf ik gewoon een groot fan van het maken van een fotoboek. Als kind bladerde ik altijd al erg graag door mijn eigen fotoalbums heen en ik merk dat Aukje dat ook super leuk vindt. En niet alleen nu is het leuk, maar vooral ook straks als je kind groter is. Je hebt alle foto’s mooi bij elkaar en het is toch gezelliger om foto’s te kijken in een album dan op de computer, toch?

Wil je nou zelf ook een mooi fotoalbum maken, maar weet je niet zo goed waar je dat het beste kan doen? Tros Radar heeft laatst de Fotofabriek uitgeroepen tot beste fotoboekenleverancier. Dit om de hoge kwaliteit en de gunstige prijs van de albums. Je kan kiezen uit een hard cover of een soft cover, een spiraal fotoboek of zelfs een social media fotoboek. De productietijd is maximaal 5 werkdagen, dus je hebt je fotoalbum ook nog eens lekker snel binnen, super fijn! Heb je dus nog een spreekwoordelijke berg met foto’s liggen die graag nog ingeplakt in een album willen? Neem dan zeker even een kijkje!

Wat doe jij meestal met de foto’s van je kinderen?

Liefs Charlotte
Bedrijf

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.