Shoplog Action

DSC02291-1 [800x600]Deze week gingen Aukje en ik even rondsnuffelen bij de Action. Altijd leuk, en ik kom ook echt altijd thuis met spullen die ik eigenlijk helemaal niet nodig heb… Het scheelt dan weer dat de Action niet duur is en dat het dus geen kwaad kan om daar zo af en toe eens binnen te wippen…

DSC02293-1 [800x600]Om te beginnen kocht ik wat spulletjes voor mezelf. Twee flesjes water (ja ik weet het, ik moet gewoon een keer zo’n Dopper aanschaffen), een pot Vanish white (want die gaat er hard doorheen tegenwoordig), twee ontzettend onzinnige maar o zo leuke stempels met de teksten “Like” en “Dislike” mèt bijbehorende duimpjes 🙂 Ik kocht nog een grote glazen vaas omdat ik zo heel af en toe lange en grote bloemen krijg waarvoor ik dan geen vaas heb. Nu liep ik er toevallig langs dus nam ik hem mee. Ook kocht ik drie kleine vaasjes. Hierin wil ik ik gerbera’s doen. Dat vind ik altijd zo gezellig staan. Simpel maar toch leuk. En ik nam nog een fles Dove douchegel mee. Deze rook lekker en was in de aanbieding dus dat is altijd mooi meegenomen.DSC02294-1 [800x600]Voor Aukje kocht ik badkrijtjes. Deze leken me zo leuk! Alleen Maikel is bang dat we het niet van het bad afkrijgen… Ik denk van wel omdat het er speciaal voor gemaakt is maar we hebben het dus nog niet geprobeerd… Ook kocht ik kleine zakjes met koekjes in de vorm van elfjes, een klein doosje met klei en mini vormpjes (geen idee of ze al iets kan met klei maar het leek me wel leuk om te proberen). Ik kocht een setje met drie paar gekleurde sokjes en een setje met vier haarspeldjes en elastiekjes. De elastiekjes zijn echt veel te dik en groot voor Aukje, maar de speldjes kan ze wel al in.

Heerlijk vind ik het om bij de Action te neuzen. Ik kom ook nooit met lege handen thuis. Komen jullie vaak bij de Action?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.