Shoplog Kruidvat 18-08

Shoplog kruidvatIn de plog van gisteren vertelde ik al dat ik weer eens veel teveel geshopt had bij de Kruidvat. Ik hou van die winkel! Ze hebben er zo’n leuke dingen, voor weinig geld! Omdat het best wel veel is, besloot ik om er een shoplog van te maken. Dit kocht ik deze keer allemaal… 

AankleedpopDeze schattige magnetische aankleedpop kocht ik alvast voor 5 december. Hij was € 5,99 en er staat bij dat het vanaf 3 jaar is. Maar ik vind dat Aukje hem best al wel eerder mag gebruiken (mits ze het leuk vindt natuurlijk).

Een ander 5 december cadeautje is het setje met klei. Acht vrolijke kleurtjes klei voor maar € 3,99. Ben benieuwd of ze het leuk vindt!

Ook kocht ik een letterdoos. Ik ben en blijf natuurlijk een juf hè! Hihi, natuurlijk kan ze hier nog lang niks mee, maar ik vond hem gewoon zo leuk dat ik hem mee moest nemen. Hij kostte € 4,99.boodschappenmandjeGisteren heb je deze ook al voorbij zien komen. Een boodschappenmandje met plastic boodschappen en servies € 4,99. Aukje heeft dit setje ook al bij mijn ouders en is er dol op. Omdat ze hier altijd de keukenkastjes leeghaalt en dan met de bakjes gaat spelen besloot ik om deze mee te nemen. Laat ze mijn spullen misschien met rust…

Om te snoepen nam ik voor mezelf caramel fudge van Lonka mee. Liefde voor de uitvinder hiervan!!! Zóóó lekker is dat! En voor Aukje nam ik de Goodies rijstewafeltjes mee in de smaak banaan. Dit is de enige smaak die ze nog nooit heeft gehad. Hopelijk vindt ze deze ook lekker.

Verder kocht ik schattige Woezel en Pip pleisters. Aukje heeft een nogal gevoelige huid (zo moeder zo dochter) en toen ik laatst haar vingertje in wilde smeren met kokosolie omdat hij helemaal kapot was, leek het Maikel een goed plan om er een pleister omheen te doen, zodat ze de kokosolie er niet af zou likken. Nou dat hebben we geweten zeg, drama! Ze krijste het uit! Ook nog toen de pleister er al lang weer vanaf was. Hopelijk vindt ze de Woezel en Pip pleisters leuker…

Sokjes! De sokjes van de Kruidvat zijn zo fijn! Helaas hadden ze geen witte meer in Aukjes maat, dus dan maar een roze setje. Halen we de witte de volgende keer wel.

Voor mezelf kocht ik ook nog twee mascara’s (1 + 1 gratis), gezichtslotion, doorzichtige lipliner (zou dat werken?) deo en shampoo.

O ja, en in het tuincentrum kochten we nog deze lelijke nep Crocs. Super lelijk (vind ik dan) maar zó handig! We hadden al hele mooie knalroze, maar nu deze lila in een maatje groter. Shoplog kruidvatHebben jullie al cadeautjes voor 5 december in huis?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.