Sinterklaas shoplog #1

Zwarte PietNog minder dan twee maanden en dan is het alweer zover, Sinterklaas! Dit jaar wordt het eerste jaar dat Aukje ook echt haar schoentje gaat zetten enzo, super leuk! Ik was vorige week even alleen in de stad en scoorde alvast wat leuke cadeautjes…

sinterklaas shoplogAukje is dol op prinsessen en al een paar keer heeft ze in de Kruidvat naar deze doos staan kijken. “Mama ik vind leuk” En Sinterklaas hoort natuurlijk alles, zeker nu zijn luisterpieten al in het land zijn om overal af te luisteren 😉 dus dit amulet van prinses Sofia (€ 5,99) ging mee. Het doet mij een beetje denken aan de Polly Pocket huisjes van vroeger, alleen is dit dan een ketting. Ik weet zeker dat ze dit super gaat vinden! Ook nam ik drie potjes roze Play Doh klei mee. Hier gaat alle klei altijd door elkaar en dan wordt het zo’n vieze kleur. Voor € 2,50 heb ik nu drie potjes in dezelfde kleur, net wat gezelliger dan bruin 🙂 En aangezien Frozen helemaal hip is hier in huis kon ik deze set natuurlijk niet laten liggen. Met kroontje, Elsa vlecht en toverstafje ( € 1,99). Ben benieuwd naar haar reactie!sinterklaas shoplogOm maar meteen door te gaan in het Frozen thema, een adventkalender. Deze nam ik mee bij Xenos. Ze is dol op chocolade dus hier weet ze vast ook wel raad mee. Dan twee mooie Frozen pyjama’s van het Kruidvat. €4,99 per stuk dus een leuk koopje! En als laatste (voor nu dan 😉 ) nog dit Nijntje luisterboek ( € 2,99). Lijkt me leuk voor in de autoradio. Met liedjes en verhaaltjes.

Er komt vast nog wel een Sinterklaas shoplog binnenkort, maar tot nu toe heb ik al aardig wat in huis toch? Heb jij ook al wat Sinterklaas cadeautjes in huis?

Liefs Charlotte

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.