Roodkapje de musical

Roodkapje de musicalAfgelopen zondag mochten we naar Roodkapje de musical. We hebben genoten, gelachen, gedanst, gesnoept en Aukje behaalde ook nog eens een hele overwinning, ben je benieuwd naar ons uitje, kijk dan snel verder!

Al ’s ochtends vroeg stuiterde Aukje enthousiast door het huis dat ze naar Roodkapje mocht. Ze trok meteen haar Roodkapje jurk aan en toen we dan eindelijk naar het parktheater gingen was ze hem natuurlijk beu. Gelukkig was ik hierop voorbereid en had ik haar een andere rode jurk aangetrokken. Met de rode cape leek ze toch nog een beetje op Roodkapje haha. We spraken bij de ingang af met Monique, Lise, Nicole en Fay en maakten natuurlijk eerst even een groepsfoto voordat we naar binnen gingen.img-20160925-wa0029-800x600Binnen was er van alles te doen voor de kinderen, schminken, snoepen van een enorm taartenbuffet en er liepen ook al wat acteurs rond waarmee je op de foto kon of gewoon even een kletspraatje kon maken. Toen was het tijd om naar binnen te gaan…Roodkapje de musicalWe hebben enorm genoten tijdens de voorstelling, Aukje van Roodkapje en mama van de grapjes van de wolf 😉 . En na afloop mocht onze bofkont ook nog eens op de foto met haar grote idool Roodkapje, en wat mij misschien nog wel het meeste verbaasde, was dat ze het nog durfde ook, super leuk! Een hele overwinning voor een peuter die twee maanden geleden nog niet eens een handje durfde te geven aan Roodkapje in het Sprookjesbos.Roodkapje de musicalWe maakten een verslag van onze dag voor de site van Joyce, nieuwsgierig? Je kan het hier lezen. Kijk voor meer informatie en de speellijst even op https://www.vanhoorne.com/theater/roodkapje/

Dus twijfel je nog of je naar Roodkapje de musical wil gaan? Stop met twijfelen en ga, want het is leuk voor het hele gezin!

Liefs Charlotte

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.