Pasen bij bekend Nederland…

PasenVandaag is het tweede Paasdag, de dag waarop alle eitjes al gezocht en gevonden zijn, dat de brunches al lang en breed vergeten zijn en dat we de Paastakken alweer bijna beu zijn. De dag waarop we massaal naar meubelboulevards gaan omdat we tijdens de grote voorjaarsschoonmaak van alles weggooien en dus ook weer nieuwe dingen willen kopen, maar vooral ook de dag na eerste Paasdag. Wij deden niet veel bijzonders gisteren, maar bekend Nederland wel…

Happy Easter?????????????!!! #easterbrunch #eastersunday ❤️waiting for my #friends #family #onlylove ????❤️

Silvie Meis organiseerde een brunch. Nou is dat op zich niet zo bijzonder, maar ze zat er wel erg sexy bij voor een gezellige familie brunch als je het mij vraagt… De tafel ziet er wel mooi uit en die stoelen zitten vast heerlijk!

Fijne Pasen!!! De kids van mijn vriendin @femkedusart mogen het grootste paasei van Nederland beschilderen. ? zo’n “zwangerschapsstreep” is toch handig om de buik te verdelen!

Kim Kötter liet de kinderen van een vriendin een wel heel bijzonder Paasei versieren… Op zich wel een erg grappig idee natuurlijk, weer eens wat anders dan gewone eitjes beschilderen om ze vervolgens toch zelf op te eten.

Het liefste haasje vindt eieren….. !!! ????? #Vik #FijnePasen

Het zoontje van Lieke van Lexmond mocht verkleed als super schattig mini haasje naar eitjes zoeken. Wat ontzettend lief om te zien zo!

Happy #Easter ? ? #familytime

En als laatste schminkte Rens Kroes voor de gelegenheid zichzelf als haasje. Ach ja, ik heb ervoor gekozen om Aukje te laten schminken gisteren, maar misschien kies ik er vandaag ook wel voor om zelf in de stoel te gaan zitten… (misschien ook niet 😉 )

En jij? Heb jij gisteren (of vandaag) leuke paasfoto’s gemaakt? Ik zou het leuk vinden als je ze onder dit Facebook bericht zet, ik ben namelijk erg benieuwd! Fijne tweede Paasdag!

Liefs Charlotte

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.