De leukste zwangerschapsaankondigingen

zwangerschapsaankondigingDe zwangerschapsaankondigingen vliegen me de laatste tijd weer om mijn oren. Niet alleen van mezelf, maar ook van een heleboel anderen, super leuk! En iedereen vertelt het op zijn eigen manier. Kijk je mee naar mijn favorieten?

zwagerschapsaankondigingToen we zelf drie jaar geleden de zwangerschap van Aukje aankondigden, deden we dat op deze manier. Maikel plaatste een oproepje op Facebook dat hij dit boek zocht… 🙂zwangerschapsaankondigingenMijn lieve vriendinnetje Suzan kondigde het deze week zo aan, met de volgende tekst “I feel the start of something new”. Super mooi gedaan!zwangerschapsaankondigingenDeze aankondiging van Ellen vind ik ook zo leuk en origineel!zwangerschapsaankondigingenEster liet weten dat er een kleintje op komst was door middel van dit geweldige bericht! Hilarisch!zwangerschapsaankondigingenLieve vriendjes John en Hetty lieten zoontje Levi de superheld spelen. En elke superheld heeft natuurlijk een hulpje nodig!zwangerschapsaankondigingenJoyce maakte een zonnige vakantiefoto, inclusief leuke milestone card! zwangerschapsaankondigingenJelske maakte doosjes met daarop de tekst “breek de inhoud van dit doosje”. In het eitje zat dan de aankondiging van de zwangerschap. Super origineel! zwangerschapsaankondigingenFleur liet op een hele moderne manier weten dat er en kleintje op komst was, hihi leuk gedaan!zwangerschapsaankondigingenDeze aankondiging van Nies vind ik ook leuk! Mooi zo in de boomkwekerij. zwangerschapsaankondigingenDe filmposter heb je misschien al vaker voorbij zien komen, maar deze van Margareth vind ik wel heel mooi en strak afgewerkt. zwangerschapsaankondigingenNog een filmposter, maar dan met foto’s. Leuk gedaan van Mary-LouzwangerschapsaankondigingenDe waslijn! Met een kledingstuk van iedereen uit het gezin inclusief een mini rompertje ertussen. Leuk! Linda deed de foto in een lijstje en gaf deze aan de familie. zwangerschapsaankondigingenMelissa trok haar man een wel heel leuk shirt aan, Hollands next top daddy! Vooral leuk als het programma ook werkelijk op dat moment op de tv is. Erg origineel!zwangerschapsaankondigingenSanja maakte deze vrolijke en duidelijke foto!zwangerschapsaankondigingenDeze foto van Jessica heb ik ook al vaker voorbij zien komen, maar hij blijft leuk!zwangerschapsaankondigingenDe vrolijke familie van Janske maakte deze collage! Erg leuk!zwangerschapsaankondigingenEn Malou postte deze collage online, Dan moet je het ook wel allemaal in de goede volgorde gedaan hebben 😉zwangerschapsaankondigingenAls je al meerdere kindjes hebt dan kunnen ze allemaal een rol spelen in de bekendmaking, net zoals bij SofiezwangerschapsaankondigingenDeze foto van Marike heb ik ook al in verschillende uitvoeringen gezien, hij blijft leuk!zwangerschapsaankondigingenMini All Stars, super cute! Melanie maakte het op deze manier bekend. zwangerschapsaankondigingenEn Laura maakte gebruik van de fietspomp haha. Benieuwd of er straks een vervolgfoto komt 😉zwangerschapsaankondigingDeze vind ik ook zo grappig. De “big sister training”. (Bron, hier staan trouwens nog veel meer leuke zwangerschapsaankondigingen!)zwangerschapsaankondigingEn als laatste nog een keer deze foto van onszelf. Aukje kondigde aan dat ze een grote zus wordt!

Er zijn nog veel meer leuke zwangerschapsaankondigingen te vinden op internet. Zo vind ik een doos vol met donuts ook erg leuk en dan in de deksel een echo foto met de tekst “eet op, dan is mijn mama niet de enige die straks een dikke buik heeft”. Erg leuk om op je werk in de kantine ofzo neer te zetten 🙂

Had jij ook een speciale aankondiging of hebben jullie het “gewoon” gezegd?

Volg je mij al op PinterestInstagram,
Facebook, Twitter en Bloglovin?zwangerschapsaankondigingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.