Ik heb een nieuwtje…

2016-08-15 10.26.20De foto verraadt het wellicht al, maar ik ben dus zwanger! Aaaaahhh! We zijn zo super blij en echt ik stuiter al weken door het huis maar nu mag ik het dan eindelijk van de daken schreeuwen, Aukje wordt grote zus!

Op dit moment ben ik acht weken zwanger en hebben we de eerste echo al gehad. Als alles goed gaat wordt onze mini eind maart geboren. Ik ben echt ontzettend blij dat we al een mooi kloppend hartje hebben gezien en dat we het dus aan iedereen kunnen vertellen, want ik heb de laatste weken erg veel moeite moeten doen om mijn buikje te verbergen. Normaal gesproken zie je het nog niet echt bij acht weken, maar bij mij wel hoor! Dit heeft waarschijnlijk te maken met de buikklachten waar ik al langer mee rondloop, maar dat zorgde er dus wel voor dat het erg moeilijk was om nog geheim te houden.

De komende tijd kan je dus veel zwangerschapsblogs verwachten hier. Hoe het de afgelopen weken met me ging, hoe het nu met me gaat, de dag van de test, hoe we het hebben bekend gemaakt, mijn deelname aan moeders voor moeders, je gaat het allemaal voorbij zien komen de komende tijd.

Heb jij nog een brandende vraag over mijn zwangerschap? Laat het me weten en ik kom erop terug!

Liefs Charlotte

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.