Babyproducten die ze veel eerder hadden moeten uitvinden!

Baby Innovation Award 2017Schreef ik gisteren nog over babyproducten waar ik geen geld aan uit kan geven, wil ik nu juist de babyproducten laten zien die ze veel eerder hadden moeten uitvinden. Mijn favorieten van de nominaties voor de Baby Innovation Award 2017…

  • De babywatcher. De eerste 2D echoscanner voor thuisgebruik. Hiermee kan iedere zwangere vrouw voortaan thuis haar eigen echo’s maken, puur voor het plezier. Het is veilig en ook nog eens makkelijk in gebruik. De babywatcher is te huur voor één of twee weken en het beeld is makkelijk aan te sluiten op de tv of laptop. Meer informatie vind je op mybabywatcher.com. Huurprijs vanaf € 59,-.
  • De mippaa stair trainer. Een universele trapleuning voor kinderen tot 4 jaar om veilig te leren traplopen. Het ophangsysteem kan onder de bestaande trapleuning worden gemonteerd zodat boren niet nodig is. De leuning is smaller en hangt lager zodat kinderen de leuning op eigen hoogte vast kunnen pakken. Dit geeft je kind meer zelfvertrouwen bij het traplopen en geeft jou als ouder een fijn gevoel. Te koop via diverse babyspeciaalzaken, verkoopprijs tussen de € 39,95/€ 69,95.
  • Doomoo Belly. Een zwangerschapskussen dat speciaal is ontworpen om de zwangere buik te ondersteunen. Dit kussen is veel compacter dan het “bekendere” voedingskussen en kan ook worden gebruikt als kussentje na de zwangerschap.  Te koop via diverse babyspeciaalzaken, verkoopprijs € 30,-.
  • Bedbox van JetKids, kinderkoffer en vliegtuigbedje. De bedbox is speciaal voor elk vliegtuig ontworpen. Wanneer het vliegtuig is opgestegen kan je gemakkelijk bij de koffer en maak je van de koffer en de vliegtuigstoel een uniek kinderbedje aan de raamzijde van het vliegtuig. Te gebruiken vanaf de geboorte tot 105 cm. In de koffer is nog genoeg ruimte om alle spulletjes te stoppen die je kindje tijdens de vlucht bij zich wil hebben. Meer informatie vind je op jet-kids.com/bedbox.

Kijk hier voor alle nominaties voor de Baby Innovation Award 2017… Welke babyproducten hadden ze wat jou betreft wel eerder mogen uitvinden?

P.S. Heb jij de winactie van vanochtend al gezien?

Liefs Charlotte

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.