40 winacties tijdens de Sinterklaas bloghop!

bloghopAl eerder deze week kondigde ik hem aan via onze Facebookpagina, de Sinterklaas bloghop! Dit keer is het een bloghop waar maar liefst 40 blogs aan meedoen en je kan bij alle 40 blogs leuke prijzen winnen. Weet je nog niet hoe het werkt en wil je weten wat ik weggeef? Kijk dan snel verder…

Terwijl de herfsthop nog in volle gang was werden er alweer plannen gesmeed voor een volgende hop. We hoppen wat af de laatste tijd 😉 Dit keer is de Sinterklaashop aan de beurt, naar een idee van Yvonne. Je kan vandaag (en de rest van de week) langs 40 leuke blogs hoppen en zo niet alleen nieuwe blogs leren kennen, maar je kan ook nog eens meedoen aan 40 leuke winacties. Super gaaf toch!

Als je al lekker aan het hoppen bent, dan kom je hier waarschijnlijk via de blog van Bianca. Bianca is het gezicht achter het beauty & mama magazine www.pinkit.nl. Elke dag vind je daar diverse nieuwe artikelen, zoals de laatste nieuwtjes, reviews, shoplogs en nog veel meer. Speciaal voor deze bloghop geeft Bianca een super leuke cadeaubon weg. Ben je daar nog niet geweest vergeet dan zeker niet om er even een kijkje te nemen…honniEn nu ben je hier dus bij Aukjeswereld aangekomen en ook ik mag vandaag een leuke prijs weggeven, maar liefst twee Honni sjaaltjes naar keuze! Deze sjaaltjes zijn in de eerste instantie ontworpen als kwijlslabber. Baby’s en kleine kindjes kwijlen nou eenmaal 😉 En dan is het natuurlijk wel zo fijn als de kleertjes droog blijven en het kwijl wordt opgevangen door iets gezelligers dan een gewone eetslabber. Maar ik vond zelf de sjaaltjes zo leuk, dat ik ze zelf bij Aukje altijd gewoon voor de sier omdeed. Kindershirtjes hebben vaak van die wijde nekjes en dan is een sjaaltje erbij wel zo leuk (en lekker warm in de herfst/winter). Aukje heeft ze in allerlei kleuren gedragen en ik kreeg er altijd veel complimentjes over! Ze zijn leuk voor zowel baby’s als peuters en jongens als meisjes! En tegenwoordig hebben ze zelfs ook grotere maten.honni2Voordat ik ga vertellen hoe je mee kan doen met deze winactie wil ik je ook meteen even wat vertellen over de volgende blog in het rijtje. Dat is namelijk de blog van Jessica, mama van Ellie en juf van een kleuterklas in Antwerpen. Op www.exploringlife.be lees je dus onder andere berichten over Ellie, het moederschap, naaien, koken, en hoe ze proberen om alles zo ecologisch en natuurlijk mogelijk aan te pakken. Bij Jessica kan je vandaag een gepersonaliseerd speenkoord en bib winnen. Super leuk als bijvoorbeeld kraamcadeautje!

WIN!

Terug naar de winactie ? Wil jij één van de twee Honni sjaaltjes naar keuze winnen? Laat dan in een reactie weten welk sjaaltje je zou willen winnen. Er is genoeg keuze voor zowel jongens als meisjes. Daarnaast wordt het liken van dit bericht op Facebook erg gewaardeerd ? Je kan meedoen met deze winactie tot en met 26 november. Op 27 november krijgt de winnaar persoonlijk bericht. Heel veel succes en veel plezier op de volgende blog in de rij, www.exploringlife.be !

P.S. Vanmiddag komt er nog een artikel online!

Liefs Charlotte

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.