31 winacties tijdens de herfst bloghop!

mijlpaalblokkenAl eerder deze week kondigde ik hem aan via onze Facebookpagina, de herfst bloghop! Dit keer is het een bloghop waar maar liefst 31 blogs aan meedoen en je kan bij alle 31 blogs leuke prijzen winnen. Weet je nog niet hoe het werkt en wil je weten wat ik weggeef? Kijk dan snel verder…

Na het succes van de bloghop van afgelopen september, besloot Linda om niet te lang te wachten op een nieuwe hop. Het idee van de herfsthop werd geboren en vandaag is het dan alweer zover! Je kan vandaag (en de rest van de week) langs 31 leuke blogs hoppen en zo niet alleen nieuwe blogs leren kennen, maar je kan ook nog eens meedoen aan 31 leuke winacties. Super gaaf toch!

Als je al lekker aan het hoppen bent, dan kom je hier waarschijnlijk via de blog van Loes. Loes is de mama van een klein meisje en een baby jongen en ze blogt over gezellige en creatieve dingen. Er komen vooral veel diy, recepten en fashion blogs voorbij en vandaag geeft ze ook een super leuke prijs weg. Ben je daar nog niet geweest vergeet dan zeker niet om er even een kijkje te nemen…

En nu ben je hier dus bij Aukjeswereld aangekomen en ook ik mag vandaag een leuke prijs weggeven, namelijk deze super gave houten mijlpaalblokken van Hip en Hout. De blokken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten en ze zijn te gebruiken voor verschillende mijlpalen. Je kan ze bijvoorbeeld gebruiken bij het maken van buikfoto’s, babyfoto’s maar ook bij de verjaardagen van je kindje. Zo heb je er super lang plezier van. Op de blokken staan natuurlijk de cijfers, maar ook de woorden “jaar, maanden, weken en dagen”. Ik weet nu al dat ze hier in ieder geval heel erg veel gebruikt gaan worden!mijlpaalblokkenVoordat ik ga vertellen hoe je mee kan doen met deze winactie wil ik je ook meteen even wat vertellen over de volgende blog in het rijtje. Dat is namelijk de blog van Mirjam, mama van een peuterdochter en zij deelt op haar blog haar gevoelens, bezigheden, ideeën, recepten, ervaringen, aankopen en wat er verder nog in har (gezins)leven voorbij komt. Zelf volg ik de blog van Mirjam ook en ik kan je ook zeker aanraden om er even een kijkje te nemen, je kan er vandaag namelijk een ontzettend leuke en gepersonaliseerde prijs voor je kindje winnen!

WIN!

Terug naar de winactie 🙂 Wil jij deze gave mijlpaalblokken winnen? Laat dan een reactie achter dat je meedoet. Daarnaast wordt het liken van dit bericht op Facebook erg gewaardeerd ? Je kan meedoen met deze winactie tot en met 2 november. Op 3 november krijgt de winnaar persoonlijk bericht. Heel veel succes en veel plezier op de volgende blog in de rij, www.metmirjam.com !

Liefs Charlotte

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.