Kraamcadeau

Kraamcadeau4 [800x600]Gisteren ging ik op kraamvisite bij een vriendin. Zij is afgelopen donderdag bevallen van haar prachtige dochter Loïs en wij mochten komen knuffelen <3 ! Helaas heeft Aukje al een ruime week last van een vervelende hoest, dus ik durfde haar niet mee te nemen (ik wil het niet op mijn geweten hebben dat we misschien een of ander virus op kleine Loïs over zouden brengen) dus ik ging even snel alleen.

Natuurlijk nam  ik ook een cadeau mee. Van tevoren had ik al gevraagd of ze nog wensen had. Ze liet me weten dat ze wel wat meidenspulletjes wilde voor de kleine, zoals iets voor in de haren bijvoorbeeld. Dat laat ik me geen twee keer zeggen natuurlijk haha! 

Ik vind het zelf altijd erg leuk om een cadeaupakketje te maken, dus dat ging ik nu weer doen. Ik ging op zoek naar leuke meidenspulletjes om in het pakketje te stoppen en dit is wat ik allemaal kocht…kraamcadeau [800x600]Een stoffen pop. Elk meisje hoort een pop te hebben! Omdat het een zachte pop is, kan Loïs er al snel mee knuffelen. Ik vond deze erg schattig met de rode haartjes en het rode jurkje. Hopelijk vindt Loïs dat ook 😉

Ook kocht ik vrolijke haarspeldjes in verschillende pastelkleurtjes. Hier zal ze de eerste tijd nog niet veel mee kunnen waarschijnlijk, maar zodra de eerste lange lokken van Loïs verschijnen dan kunnen ze deze speldjes gaan gebruiken.

Daarbij kocht ik gekleurde haar elastiekjes. Altijd fijn om in huis te hebben met een meisje.

Verder kocht ik nog een roze mini rammelaar in de vorm van een konijntje. Aukje heeft deze ook en omdat hij zo klein is kon ze hem al vroeg zelf vasthouden. Bij ons lag hij altijd op de commode, zodat Aukje er tijdens het verschonen lekker mee kon rammelen. Hier was hij erg favoriet, dus hopelijk gaat Loïs hem ook erg leuk vinden.

En als laatste kocht ik nog een roze met wit geruit sjaaltje van ons favoriete sjaaltjes merk Honni. Deze werd geleverd in een vrolijke cadeauverpakking, erg leuk om te zien!

Ik pakte alles apart in en maakte er een gezellig geheel van met een mandje en inpakfolie. Om de folie bij elkaar te binden heb ik wit cadeaulint gebruikt, met 2 stukken witte tule en een roze vloeipapiertje. Ik vind het altijd leuk om een cadeau mooi in te pakken, zodat ik ook echt iets moois heb om te geven.

Ik nam niet alleen cadeautjes voor baby Loïs mee, maar ik nam ook een kleinigheidje mee voor grote broer Dexx en voor grote zus Malou. En iets voor mama Janou zelf, want ook mama mag lekker verwend worden na zo’n klus!kraamcadeau3 [800x600]Voor mama Janou kocht ik drie badbruisballen, een haarmaskertje en een gezichtsmaskertje. Met een kleintje erbij kan ze wel wat extra “me-time” gebruiken, dus zodra ze weer lekker mag badderen kan ze heerlijk relaxen in bad met twee maskertjes.

Voor grote zus Malou nam ik een knutselpakketje mee om zelf glitterarmbandjes te maken en voor grote broer Dexx nam ik een grote bellenblaas mee.

Malou en Dexx waren niet thuis, dus zij hebben de cadeautjes later uitgepakt. Janou was erg blij met haar eigen verwenpakketje en met de cadeaus voor Loïs. Gelukkig! Ik at lekker een beschuitje, met roze muisjes uiteraard, knuffelde even met knappe Loïs en na twee koppen thee ging ik weer naar huis. Wat is dat toch dat altijd leuk om op kraambezoek te gaan, en al helemaal al je de kleine ook nog even mag knuffelen (ook alle begrip trouwens als dat niet mag hoor). Thuis kreeg ik nog een berichtje met 2 knuffel foto’s (ah, zo schattig!) en liet Janou aan me weten dat Malou en Dexx ook erg blij waren met hun cadeaus. Fijn!

Vinden jullie kraamvisite ook altijd zo leuk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.