Speelschuur + winactie!

20141118_192240 [800x600]Vandaag heb ik een leuke winactie! Namelijk gratis entree voor één kind en een volwassene bij ons in de speelschuur. Om jullie kennis te laten maken met onze speelschuur vandaag dit blogje, waarin ik ga proberen te laten zien wat je er allemaal kan doen, en vooral ook hoe leuk het is voor de kinderen!

Zoals je misschien al hebt gezien op de pagina “over mij” wonen wij in De Brandevoortse Hoeve. Een boerderij in Brandevoort (Helmond, vlakbij Eindhoven) waar jong en oud terecht kunnen voor een hapje en een drankje. We hebben een terras, een speelweide, een maïsdoolhof (daarover volgende week meer), een winkel met eigen – en streekproducten en een speelschuur. Vandaag ga ik jullie vertellen over de speelschuur…20141008_174159 [800x600]Onze speelschuur is gericht op kinderen van 0 tot en met ongeveer 8 jaar. Hij is aangekleed in Amerikaanse boerderij-stijl en genaamd “Billy Barn”. De zitplaatsen zijn ruim opgezet, zodat je niet bij de buren op schoot hoeft te zitten en er zijn ook twee boxen aanwezig voor de allerkleinsten.DSC_3965 [800x600]Voor de dreumesen en peuters hebben we een speciale peuterhoek, met o.a. een glijbaan, waar de kleintjes zich kunnen vermaken zonder dat papa of mama mee hoeft (maar dat mag wel natuurlijk!) Deze hoek is afgesloten en maar aan één kant open om te voorkomen dat de kleintjes wegkruipen. Ook is deze hoek voorzien van banken zodat ouders lekker dichtbij de kleintjes zijn. Voor de wat grotere kinderen is er een grote apenkooi, waarin ze zich de hele middag kunnen vermaken. Een dubbele kabelbaan, een grote bouwhoek, een parcours met leuke wagentjes, de onvermijdelijke ballenbak en de verschillende glijbanen zorgen voor urenlang speelplezier. Extra detail is dat er een grote stofzuiger in de ballenbak zit die de ballen opzuigt en weer naar beneden laat rollen. Plezier gegarandeerd! Aukje is in ieder geval al een groot fan van de speelschuur. Zodra ze de kans krijgt dan rent ze naar binnen om te gaan spelen. Ze durft nog niet alles alleen (gelukkig haha) dus komt ze mij altijd eerst even halen. Dat is dan ook meteen het fijne, ouders mogen gewoon mee het toestel in om gezellig met de kinderen mee te klimmen, klauteren en spelen. 1436987748452Ook hebben we in de speelschuur een lunchkaart met heerlijke lunchgerechten voor groot en klein erop. Naast deze lunchkaart hebben we ook wat kleinere hapjes, snoepjes, koeken en ijsjes. De speelschuur sluit om 18.00 uur, maar de Hoeve zelf sluit pas om 20.00 uur zodat je daar na afloop nog terecht kunt voor het avondeten.DSC02046 [800x600]

Heb je nog vragen, kijk dan voor meer informatie op www.debrandevoortsehoeve.nl of mail me op info@aukjeswereld.nl

Wat moet je doen om kans te maken op de entreekaartjes? Reageer onder dit bericht waarom jij graag kans maakt op deze kaartjes en vind mijn facebook pagina (aukjeswereld) leuk. Ik zal vrijdag 24 juli bekend maken wie er gewonnen heeft.

Heel veel succes!1436987362299

Comments are closed.