Kinderkleding tag

DSC01504 [800x600]Ik vind het leuk om Aukje mooi aan te kleden. Ja ik ben dus ook één van die moeders die tegenwoordig liever kleding koopt voor haar kind dan voor haarzelf haha 😉 Niet dat ik het voor mezelf niet leuk vind, maar voor Aukje is het gewoon nèt iets leuker. Toen ik op verschillende andere blogs deze kinderkleding-tag tegenkwam, besloot ik die dan ook meteen over te nemen. Lees mee met mijn antwoorden…

1. Wat is je favoriete winkel om kinderkleding te shoppen?
Als ik leuke merk kleertjes wil kopen voor Aukje dan ga ik graag naar Ot en Sien in Geldrop. Zij hebben een mooie grote winkel met veel voorraad en een geweldige service. Vrolijk personeel met verstand van zaken en achteraan in de winkel is een leuke ballenbak voor de kids. Ook koop ik regelmatig online, maar dan net waar ze het kledingstuk nog verkopen dat ik wil hebben… Voor basics kom ik ook graag bij de Hema, V&D en de H&M en voor budget items kom ik graag bij de Zeeman. Daar kan ik niet altijd slagen, maar als je er regelmatig binnenloopt dan heb je soms geluk. Bij Prenetal koop ik trouwens ook wel eens wat 🙂20150502_090650 [800x600]2. Wat is je favoriete kinderkleding merk?
Quapi! Geen twijfel over mogelijk! Aukje heeft super veel Quapi kleertjes op het moment, en ik vind ze haar ook zo leuk staan! Toen Aukje net geboren was, was ik helemaal weg van Z8. Zij hebben trouwens nog steeds erg leuke kleertjes, maar het ene seizoen vind ik het mooier dan het andere. Afgelopen seizoen heb ik er bijvoorbeeld helemaal niks van gekocht. Hetzelfde geldt voor Dress like Flo. Hier was ik vorig jaar winter ook helemaal fan van! Maar ik vond de afgelopen collectie ook minder mooi en heb dus weer niks gekocht. Wie weet de nieuwe collecties…

3. Wat is je favoriete accessoire bij een outfit?
Een sjaaltje! In de zomer draagt Aukje bijna geen sjaaltjes maar zodra het wat minder mooi weer is dan doe ik haar graag mooie sjaaltjes om, om haar outfit compleet te maken! Daarnaast vind ik het ook leuk om accessoires in haar haar te doen, zoals een leuk bloemetje of vlindertje.

4. Koop je ook wel eens tweedehands kinderkleding?
Nee dat heb ik eigenlijk nog nooit gedaan. Aukje heeft wel wat kleding van grote nicht Janne in haar kast liggen, maar tweedehands kleding kopen heb ik nog nooit gedaan.

5. Geef je veel geld uit aan een kledingstuk?
Stiekem merk ik dat ik er steeds minder moeite mee heb… Maar ze doet nu ook veel langer met dezelfde maat dan toen ze nog een baby was dus dan vind ik het ook net wat minder erg. En ik wil ook gewoon graag dat Aukje er leuk uitziet. Maar als ze een wat duurder jurkje aanheeft dan heeft ze er wel altijd een budget maillot onder aan hoor haha. Ik heb ook mijn grenen 😉

6. Wat is je favoriete kinderkleding style?
Meisjesachtig, maar niet tuttig. Jurkjes en rokjes vind ik erg leuk staan, maar dan wel de wat strakkere modellen zodat het nog wel vlot staat. Ik ben niet zo van de zwierige jurkjes.  DSC01450 [800x600]7. Match jij wel eens de kleding van je kindje met je eigen kleding?
Nee, eigenlijk niet. Dat lijkt me trouwens wel erg grappig om een keer te doen, maar volgens mij zijn er niet zoveel verkoop adressen met moeder-dochter kleding. Laatst hadden we wel toevallig beiden een rode rok en een wit hemdje aan, maar daar was niet vooraf over nagedacht.

8. Heeft je kindje wel eens een pyjama dagje?
Ja hoor, meestal op maandag als we vrij zijn en geen plannen hebben. Lekker in joggingbroek rondhangen in en om huis, heerlijk!

9. Heeft je kindje meer kleding dan jij?
Haha nee, dat vind ik ook niet nodig. Ik doe er jaren mee en Aukje is er zo weer uitgegroeid. 

10. Wat is je meest favoriete kinderkleding item op dit moment?
Haar vrolijke Quapi jurkjes 🙂

11. Welke kleuren passen het beste bij je kindje?
Ik vind Aukje felle kleurtjes erg leuk staan. Ze heeft een fluor oranje jurkje en dat staat haar erg mooi. Maar dat vind ik eigenlijk bij alle kindjes wel mooi staan 🙂

12. Wat zou je nog graag willen toevoegen aan de kleding garderobe van je kindje?
Op dit moment eigenlijk niks… Ik denk dat haar garderobe behoorlijk compleet is. 🙂1436993104811Wat is jullie favoriete kinderkleding merk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.