10 x de leukste zwangerschapscadeaus

Woezel en PipJe (beste) vriendin is zwanger, super leuk! En dan wil je natuurlijk een leuk cadeautje geven, want hoe mooi en bijzonder een zwangerschap is, dat weet jij natuurlijk als geen ander. En daarom zet ik vandaag de 10 leukste (en originele) zwangerschapscadeaus op een rijtje…

Ik schreef er al eerder over, ik vind het super leuk om cadeautjes te geven, als iemand jarig is, gaat trouwen, zomaar of bij bijvoorbeeld een zwangerschap. Met heel veel liefde en met ook ontzettend veel plezier ga ik dan ook op zoek naar een leuke zwangerschapscadeaus. Natuurlijk kan je dan een lief rompertje, knuffeltje of een leuke slabber kopen, maar meestal vind ik het leuker om net wat origineler uit de hoek te komen.

  1. Een negen maanden mand. Dit is een mand vol met cadeautjes voor de papa en (vooral) mama in spé. Je kan een leuke mand kopen die later dienst kan doen als speelgoedmand. Hierin stop je negen cadeautjes, voor elke maand één. Denk bijvoorbeeld aan een lekkere crème voor haar buik, een dromenvanger voor op de babykamer, een een fotolijstje om de echo foto in te stoppen en een hartjestoeter. Je kan zelf vast nog wel meer leuke cadeautjes bedenken voor erin.
  2. Milestone pregnancy cards. Deze kan je alleen geven als je het echt vroeg in de zwangerschap weet, anders mist ze meteen al de eerste foto’s. De gewone Milestone baby cards zijn dan eventueel een leuk alternatief.
  3. Een zwangerschapsdagboek. Om alle leuke, moeilijke, en bijzondere momenten in bij te houden. Hiervan zijn verschillende leuke varianten verkrijgbaar.
  4. Een gipspakket om haar mooie zwangere buik in te gipsen. Natuurlijk met hulp van jou 😉 Ook leuk om de afdruk later samen te versieren.
  5. Een belly paint. Leuk om samen te doen maar als je niet zo creatief bent dan kan je het beter uitbesteden. Zorg dat je er ook mooie foto’s van maakt, leuk voor in het album straks.
  6. Een borstvoedingspeldje. Als je weet dat ze borstvoeding wil gaan geven dan is dit een leuk kleinigheidje. Dit is een speldje dat ze op haar bh kan vastmaken, zodat ze weet welke borst aan de beurt is bij de volgende voeding. Geloof mij, dat heb je echt nodig!
  7. Een zwangerschapsketting, maar dan moet je wel zeker weten dat ze hier blij van wordt. Dit vind ik namelijk erg persoonlijk en niet iedereen zit hierop te wachten (het zou zonde zijn als ze hem niet gaat dragen).
  8. Een zwangerschapsshoot. Waar jij dan natuurlijk als assistente bij mag zijn 😉
  9. Een muziekdoosje voor de baby. Die kan ze op een gegeven moment bij haar buik houden, zodat de baby het muziekje herkent als hij geboren is.
  10. Een ludiek pakketje. Eigenlijk net zoiets als de negen maanden mand maar dan met grappige en ludieke cadeautjes. Bijvoorbeeld augurken en slagroom, het boek “help ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt”, alcoholvrije wijn, beschuit en muisjes, geurzakjes voor luiers, ontspanningsthee, massageolie, oordopjes, red bull en ga zo maar door.

Dit waren mijn 10 leukste zwangerschapscadeaus. Als jij nog leuke aanvullingen hebt, dan hoor ik het graag!

Liefs Charlotte

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.