De laatste keer…

De laatste keer… Het klinkt spannender dan het waarschijnlijk is. Ik vulde namelijk de laatste keer tag van de Fantastic moms in. Dus als je benieuwd bent naar wanneer ik voor de laatste keer heb gehuild, dronken was en aan een baby dacht? Lees dan snel verder!

De laatste keer dat ik:

Uitgebreid hebt gekookt..

Dat is denk ik een maandje geleden, toen kwamen vrienden eten. Ik heb toen als voorgerecht zelf broccolisoep gemaakt en als hoofdgerecht spinazietaartjes. Een paar weken geleden heb ik nog wel zelf soep gemaakt, maar dat is natuurlijk niet echt uitgebreid koken… (voor mij wel hoor 😉 ) Meestal kook ik vrij simpel, gewoon (gebakken) aardappels, vlees en groenten, pasta of noodles. 

Dacht ik wil nog een baby…

Vanochtend nog haha. We waren boodschappen aan het doen en er kwam een moeder voorbij met zo’n lief, klein, pasgeboren moppie in de wandelwagen. Zowel Aukje als ik waren meteen verkocht. Had ik even geluk dat Aukje heel hard riep “Aukje baby kijken!” Had ik mooi een excuus om ook even mee te blieken in de wagen…

Zo hard hebt gelachen dat je mascara op je kin hing…

Dat was deze week, toen Aukje me ineens de mond snoerde. Het was echt zo grappig, ze wilde overduidelijk niet naar bed en legde toen haar hond op mijn mond en zei “stil mama, stil” Haha ik kwam niet meer bij, dit had ik haar nog nooit horen zeggen.  Maar waar ze dat nou vandaan heeft, het is echt niet zo dat Maikel en ik elkaar zo de mond snoeren thuis 🙂 (nee echt niet!)

Huilde…

Vorige week tijdens All you need is love. Ik huil nogal snel bij dit soort romantiek haha. 

Veel te veel geld hebt uitgegeven…

Tja, ik shop graag… Maar ik moet eerlijk zeggen dat het voor mezelf nog maar erg weinig voorkomt. Voor Aukje daarentegen… Laatst kocht ik nog deze erg leuke jurkjes en de week daarvoor had ik ook al wat nieuwe kleding voor haar gekocht. De volgende keer ben ik weer aan de beurt!

Je kind je ontroerde…

Toen ze deze week ’s ochtends bij ons in bed kwam liggen, en in haar ene arm Maikels hoofd vastpakte en in haar andere arm de mijne. “Tuffel!” (knuffel) Smelt! Dat was echt zo lief!

Dronken was…

Poeh dat is geloof ik wel even geleden… Ik denk carnaval vorig jaar. In de tussentijd heb ik heus nog wel wat eens wat gedronken hoor, maar echt dronken ben ik niet meer geweest.

Heel hard hebt gezongen…

Vanochtend in de auto, op K3 uiteraard. Heerlijk om met de radio mee te zingen, al is 3 dan niet direct mijn eerste keuze normaal gesproken…

Gesport hebt…

Wat is dat sporten? 😉 Ik doe sinds een tijdje een dagelijkse workout thuis, dat vind ik al heel wat! Maar ik moet eerlijk bekennen dat dat nu ook alweer een tijdje stil ligt. Morgen maar weer eens mee beginnen!

Hebt gelogen…

Ik heb een hekel aan liegen, ik ben er zelf ook niet zo goed in. Maar een klein leugentje om bestwil dat kan nog wel eens voorkomen. Deze week bijvoorbeeld toen Aukje en ik in de auto zaten. “Mama koekje? Aukje ook koekje?” **slik** “Nee, mama heeft geen koekje”…

En nou ben ik benieuwd, wanneer ontroerde jouw kind(eren) jou voor het laatst?

Liefs Charlotte

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.