Een cadeautje voor mezelf *

goodiebox

“Zorg goed voor jezelf.” Iets wat je vaak hoort maar waar veel vrouwen, ik inclusief, moeite mee hebben. Maar vorige week kwam er toch een leuk cadeautje binnen, helemaal voor mij alleen, Dit zat erin…

Is mijn dagcrème op? Dan kan het wel dagen duren voordat ik eindelijk eens nieuwe ga kopen. Is er iets voor de kindjes op? Dan ligt de nieuwe waarschijnlijk al op voorraad. Sinds ik moeder ben is het goed zorgen voor mezelf er wat bij ingeschoten. Niet dat ik nu als volledige ma Flodder over straat ga, zo erg is het nu ook weer niet, maar ik besteed aanzienlijk minder tijd aan mezelf dan voorheen.

In het kader van ‘goede voornemens’ nam ik me dan ook voor om de wekker voortaan een kwartiertje eerder te zetten en me weer elke dag op te maken. En nu ik zo blij ben met mijn vernieuwde krullen is het ook maar zonde als die elke dag op een knot zitten, dus ik ga ook daar weer wat meer tijd aan besteden. Het extra zetje werd vorige week met de post bezorgd, toen ik een pakketje kreeg dat vol zat met fijne nieuwe beautyproducten voor mij alleen.

Ik kreeg namelijk mijn allereerste Goodiebox ooit opgestuurd. Een Goodiebox is een box die je één keer per maand krijgt opgestuurd. De box heeft elke maand een ander thema en er zitten 5 tot 7 verschillende beauty- en verzorgingsproducten in. Elke maand worden er heerlijke make-up, verzorgingsproducten en geuren geselecteerd op basis van nieuwe trends. Je betaalt slechts € 19,95 per box, inclusief verzendkosten en de inhoud is altijd minimaal € 65,- waard. Zo heeft de box van deze maand maar liefst 3 full size producten en een waarde van € 112,-!

goodiebox

Deze maand is het thema van de Goodiebox “the Reflection Box”. Een box vol met producten die je laten shinen. Er zit een full size zwart oogpotlood in van Lord and Berry. Deze is lekker zacht zodat je hem zowel op de bovenkant als de onderkant van je ooglid kunt gebruiken. De prachtige full size, champagnekleurige oogschaduw van Gosh heeft een long lasting effect en zal je de hele dag laten stralen. Ook zit er een full size concealer palette in van Bellapierre Cosmetics met drie verschillende kleuren concealer. Verder zat er nog een mini Vitamin C repair Serum in van Balance Me en een mini Dry Body Oil van Rituals. Omdat ik een nieuw lid ben kreeg ik als extraatje een Serum van Evolve Organic Beauty erbij, die overigens alle nieuwe leden er nu tijdelijk bij krijgen (geldig tot media januari).

Mocht je jezelf nou ook elke maand willen verwennen met een Goodiebox vol met heerlijke producten? Of twijfel je nog? Op de site van Goodiebox kan je de boxen van de afgelopen drie maanden terug kijken. Zo zie je precies wat er allemaal in de boxen zat. Je kunt dus volgende maand ook precies zien wat er in de nieuwe box zit. Fijn voordeel is dat je nergens aan vast zit en je de Goodiebox weer makkelijk zelf op kunt zeggen wanneer je maar wilt. Enne, ben je zelf niet zo’n beautylover? De Goodiebox is ook erg leuk om als cadeautje te geven!

Volg je mij al op PinterestInstagram,
Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.