Ben ik op zoek naar jou? – Gastblogger(s) gezocht

Gastblogger gezocht

Nee er verandert niks aan Aukjeswereld. Er blijven gewoon elke dag artikelen van mij online komen, zoals altijd. Maar regelmatig komt het voor dat ik uitnodigingen of reviews af moet slaan omdat het te ver weg is of gewoon niet bij mij en onze meiden past. En daarom ben ik op zoek naar gastbloggers…

Nadat ik deze week weer twee leuke uitnodigingen af heb moeten slaan omdat Amsterdam toch echt wel een flink stuk rijden is vanaf Eindhoven, besprak ik voor de zoveelste keer mijn frustraties hierover met mijn blogvriendinnetjes. Wij hebben namelijk allemaal hetzelfde probleem, we wonen allemaal in Brabant en Limburg en bijna alle bloggerelateerde events zijn in (de omgeving van) Amsterdam. En dat is zo af en toe niet erg, maar om nou twee keer per week naar Amsterdam te rijden is natuurlijk wel een beetje overdreven. Maar daardoor loop ik wel veel leuke events mis en dat is natuurlijk zonde.

Na een nachtje slapen had ik een oplossing gevonden. Ik zou op zoek gaan naar iemand die voor mij naar persvoorstellingen, events en persdagen zou willen gaan. Op die manier komt er toch iemand namens Aukjeswereld, verschijnt de informatie toch op mijn site en hoef ik niet steeds dat hele eind heen en weer te reizen. Ideaal toch? Maar toen dacht ik er nog wat langer over na en kwam ik tot de ontdekking dat er eigenlijk sowieso wel gastbloggers bij mogen komen. Niet zodat ik zelf minder hoef te schrijven, want dat is niet de bedoeling, maar om Aukjeswereld nog meer uit te breiden met andere onderwerpen. En dan vooral de informatieve onderwerpen die bij mij niet aan bod komen, zoals bijvoorbeeld jongens fashion, een leuke DIY, of juist lekkere recepten die voor kinderen geschikt zijn.

Wie zoek ik?

  • Vaders en/of moeders die correct Nederlands kunnen schrijven.
  • Die met enige regelmaat schrijven over onderwerpen die de site verrijken  (kom maar op met die ideeën!). Frequentie is bespreekbaar.
  • Die regelmatig voor Aukjeswereld naar evenementen en voorstellingen kunnen gaan (voornamelijk in de randstad).
  • Die af en toe producten willen reviewen voor Aukjeswereld.

 

Wat krijg je ervoor terug?

  • Je blogs worden maandelijks door ongeveer 10.000-15.000 unieke bezoekers gelezen.
  • De producten die je krijgt om te reviewen mag je uiteraard houden.
  • Bij persuitjes een gezellige dag uit met je gezin 😉 en eventuele goodiebags mag je natuurlijk ook houden.
  • En eventueel een link naar je eigen blog voor linkbuilding en meer naamsbekendheid.

 

Interesse? Stuur dan een mailtje o.v.v. gastblogger naar info@aukjeswereld.nl met daarin je motivatie, een proef blog van ongeveer 300 woorden, een recente foto van jou en je gezin, de onderwerpen waar jij wel over zou willen schrijven en de frequentie van je artikelen (of dat je alleen naar events/voorstellingen wilt gaan).

Ik hoor graag van je!

Volg je mij al op PinterestInstagram,
Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.