Kruidvat heeft nieuwe CG producten!

CG kruidvat

Yes! Kruidvat heeft het begrepen! Nou vooruit, nog niet voor de volle 100% maar dat zal ik zo toelichten. Maar ze hebben een heleboel nieuwe CG producten in het assortiment waar het hart van menig curly girl sneller van gaat kloppen!

Ik had er al vanalles over voorbij zien komen in de The Curls Curlt Facebookgroep, maar nu liep er er per ongeluk zelf tegenaan, het schap vol met nieuwe haarproducten voor Curly Girls. Nog niet alles is ook echt Curly Girl Proof, maar het is duidelijk dat er iemand bij Kruidvat werkt die er verstand van heeft en weet wat krullenbollen willen, CG producten die gewoon lekker bij Kruidvat te koop zijn! Al meerdere keren werd ik erop gewezen dat je op de site van Kruidvat kunt zoeken op Curly Girl Methode, alleen daar zou ik toch niet helemaal op vertrouwen, aangezien ik verschillende producten erbij zie staan die niet CG proof zijn. Maar gelukkig zijn er een heleboel nieuwe producten bijgekomen die dus wel zijn goedgekeurd binnen de methode. Ik zal zo snel mogelijk het artikel hierover aanvullen, maar voor nu alvast een samenvatting van de nieuwe producten:

Snot

Laten we beginnen met snot en dan bedoel ik niet dat groene goedje uit je neus maar de Creme of Nature Argan Gel Snot (€ 6,99). Het is echt een enorme hype in de Facebookgroep, maar ik had hem nog niet eerder in de winkels gezien. Toevallig dat ik gisteren een andere Curly Girl ermee zag lopen dus ik ging snel terug naar het schap en wist de mijne te scoren. Ik probeerde hem meteen uit en deelde mijn eerste indruk hierover op mijn Instagram Account…

Yari Green Curls

Nog zo’n nieuwe hype, de nieuwste lijn van Yari, Yari Green Curls. Ik wist de verleiding te weerstaan en nam zelf niks mee (I know, snap het zelf ook nog steeds niet). Shampoo, conditioner, leave in, curl maker, curl activator, masker, mousse, gel, the whole shebang en alles van deze lijn is proteïnevrij.

As I am

Yes! Kruidvat heeft een co-wash te koop! En wat voor één! De enige echte As I Am! Maar ook de shampoo, conditioner, leave in en jelly zijn helemaal Curly Girl proof. Volgende stap mag van mij wel de Dry and Itchy lijn zijn, denk dat daar ook veel vraag naar is!

Miele

Een merk waar ik eigenlijk nog nooit van had gehoord, maar de Mielle deepconditioner (met proteïne) maakt me nieuwsgierig! Verder is volgens mij alleen de Pomgranate & Honey Leave in nog CG van deze lijn, maar helaas staan er bij Kruidvat niet overal ingrediënten bij, maar ik kom erop terug!

Aunt jackie’s

Dit is weer zo’n typisch merk waarvan een deel CG is, maar een groot deel ook niet. De Quench! is een leave in met proteïne die geliefd is bij vele Curly Girls. Sowieso een aanvulling voor Kruidvat dus, want echte leave ins hadden ze voorheen nog niet echt. Hij kost € 6,99 dus dat is ook nog eens een leuk prijsje. De Ice Curls, Don’t Schrink en Curl Boss zijn CG proof.

Noughty

En tot slot, Noughty. To the rescue shampoo, conditioner en moisture treatment en dan heb je nog de Wave Hello shampoo en conditioner. Hier heb ik ook al veel lovende dingen over gehoord maar ik nam er zelf niks van mij, dus ik kan niet uit eigen ervaring spreken.

Ik beloof bij deze dat ik de producten zo snel mogelijk ga controleren op wel of geen proteïne en dan mijn lijst van CG producten die bij Kruidvat te koop zijn, ga aanvullen. Maar mocht je niet kunnen wachten dan kan je hier vast al aardig mee vooruit 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.