Mijn favoriete (budget) CG producten

mesh top

Ik maakte er al een Tiktok en Reels van, maar toen ik de vraag kreeg of ik er ook nog een blog over wilde schrijven kon ik natuurlijk geen nee zeggen. Dit zijn mijn favoriete (budget) CG producten…

Shampoo

Tja en dan begin ik meteen met een lastige, ik heb namelijk nog geen favoriete shampoo. Op dit moment maak ik de cg shampoos op die ik nog heb liggen. De ene keer gebruik ik Dr. Organic argan oil shampoo en de andere keer de HEMA zilvershampoo. Als deze op zijn wil ik een shampoo proberen van Giovanni, daar hoor ik veel goede verhalen over en die zijn ook prima geprijsd.

Conditioner

Mijn favoriete conditioners zijn wel twee budget varianten, de Garnier Milde Haver conditioner (met proteïne) en de Garnier Voedende Amandelmelk (zonder proteïne). Sinds kort heb ik ook de conditioner van Pretty Curly Girl, maar die heb ik pas één keer gebruikt dus daar kan ik nog niet veel over zeggen. Wat mij betreft is ook appelazijn onmisbaar, hier wordt mijn haar ook heerlijk zacht van!

Deepco / Haarmasker

Mijn favoriete deepco met proteïne is het Elvive Full Resist Power masker. Een heerlijk grote pot en mijn haar wordt er lekker zacht van. Zonder proteïne vind ik het yoghurt masker van Garnier fijn. Wederom twee budgetproducten. Als mijn haar een proteïnebommetje nodig heeft dan spoel ik het graag met rijstwater.

Leave in

Toen ik net begon met de CG methode, gebruikte ik een gewone CG conditioner als leave in. Werkte prima voor toen! Inmiddels gebruik ik de Pretty Curly Girl leave in het liefste, maar ook Kinky Curly Knot Today is erg fijn. Beide zonder proteïne, dus er komt binnenkort nog een leave in met proteïne bij, ik denk dat ik er eentje uitzoek bij Giovanni. Wat betreft budget leave in zijn er helaas maar weinig opties, maar ik kan me voorstellen dat een van de milk maskers van Garnier ook prima dienst doen als leave in. Is er interesse in een review hierover? Dat ik het eerst probeer en er dan een Reels over maak of blog over schrijf?

Gel

Mijn favoriete gel is toch echt de Flaxseedgel van Pretty Curly Girl. Sorry, nog geen budgetgel gevonden die hier tegenop kan.

Mousse

Maar om dan toch een budget stylingsproduct te noemen, de Syoss Curl Control mousse (zonder proteïne) vind ik erg fijn. Ik krijg daar nauwelijks een cast van en veel meer volume dan met gel. Ideaal voor wanneer ik minder tijd heb na het wassen van mijn haar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.