Zazzy Bandz

Zazzy Bandz

Soms heb je van die dagen dat je krullen wel mooi krullen, maar niet mooi willen vallen. Klinkt dat logisch? Ik had hier al langere tijd iets voor in mijn la liggen maar sinds kort draag ik hem weer regelmatig, mijn Zazzy Bandz…

Een zonnebril als haaraccessoire?

Jaren geleden droeg ik vanaf het moment dat de eerste zonnestralen zich lieten zien, zo’n beetje altijd een zonnebril in mijn haar. Sterker nog, ik kocht zonnebrillen puur en alleen als haaraccessoire, want ik gebruikte ze nooit waar ze eigenlijk voor bedoeld waren. Het enige probleem was dat mijn krullen met enige regelmaat verstrikt raakte in de neusbrug van de bril en bij sommige brillen kreeg ik er op een gegeven moment hoofdpijn van, omdat ze te strak zaten.

Zazzy Bandz

Zazzy Bandz

En toen las ik vorig jaar over de Zazzy Bandz, een patenteerde hoofdband uit Amerika. Een hoofdband die past als een zonnebril maar door de bijzondere vorm geen hoofdpijn veroorzaakt of haar beschadigd en er kunnen geen krullen in verstrikt raken, fijn!

Ideaal voor Curly Girls

Vooral krullenbollen liggen regelmatig in conflict met hun haarbos. Ze dragen hun krullen het liefste los, maar de meeste krullen zijn nou eenmaal erg eigenwijs en werken soms niet bepaal mee. Hetzelfde was bij mij het geval gisteren. Het was dag twee (na het wassen) en hoewel ik normaal gesproken mijn haren dan zonder problemen los kan dragen, lukte dat nu totaal niet. De ene kant krulde goed, maar de andere krant krulde vooral heel eigenwijs de verkeerde kant op. Mijn oplossing, de Zazzy Bandz. Zo kon ik mijn haar toch los dragen zonder er ook maar iets aan te hoeven doen.

Zazzy Bandz

De Zazzy Bandz kan volume creëren, dan draag je hem als een gewone haarband. Echter vind ik dat bij mezelf niet mooi staan, teveel “schoolmeisje” dus ik kies er meestal voor om de Zazzy bandz een beetje random in mijn haar te stoppen. De mooie krullen blijven ervoor, de eigenwijze krullen erachter, die worden door de band zo mooi op hun plek gehouden.

Zoals ik hem draag, valt hij ook niet heel erg op zoals je ziet. Prima voor mij, maar als je hem graag wat opvallender hebt dan kan je hem natuurlijk ook gewoon in verschillende kleurtjes kopen. Ik kocht bewust een zwarte, omdat dat zo’n beetje overal bij past en bij mijn donkere uitgroei niet teveel opvalt.

Zazzy Bandz

Je koopt de Zazzy Bandz bij cgproducten (no spon!) en een gedeelte van elke aankoop wordt gedoneerd aan het Peniel weeshuis waardoor je met je aankoop ook nog eens een kind onderwijs geeft! Mooie bijkomstigheid!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.