Hoera! Emmi is 4 jaar!

Hieperdepiep hoera, er is er eentje jarig, hieperdepiep hoera, er viert er eentje feest! Vanaf vandaag is ze dan echt geen peuter meer, maar een heuse kleuter en wat is ze er klaar voor!

Hoera, Emmi is jarig! Het is gewoon alweer vier jaar geleden dat ons lieve kleine meisje werd geboren. Ik kan het me nog zo goed herinneren, met mijn dikke buik was ik Aukje aan het klaarmaken om naar het kinderdagverblijf te gaan en precies op dat moment braken mijn vliezen. Waarop Aukje vroeg of ik moest plassen haha.

Inmiddels zijn we dus gewoon alweer vier jaar verder en gaat ons jongste mopje voortaan ook naar school. Ze heeft haar “wendagen” erop zitten en die gingen allemaal ontzettend goed. Als je aan haar vraagt hoe het was op school dan antwoordt ze: “gewoon goed”. Stiekem vind ik het wel jammer dat het zo snel gaat, want ik vind de peuterleeftijd zo ontzettend leuk!

Vandaag vieren we zo goed en kwaad als het kan haar verjaardag, voor de tweede keer in lockdown. Vorig jaar had ze een raamverjaardag en werden er allemaal cadeautjes voor de deur gezet door lieve familie en vrienden, dit jaar hebben we zo’n beetje een hele feestweek. Ze is de afgelopen dagen al enorm verwend en daar gaan we de komende dagen gewoon nog even lekker mee door. Zoals het hoort als je jarig bent.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.