Our diary #88

Onze laatste diary van 2018. We vierden Kerst, ik ging een dagje met alleen Aukje op stap en ik werd als verrassing door Maikel meegenomen naar Den Bosch. Kijk je mee naar de laatste diary van dit jaar?

Vorige week zondag was ons tweede Kerstdiner van het jaar. We begonnen de ochtend lekker relaxed thuis, in huispak. Later op de middag gingen we naar mijn tante en daar was het te gezellig om foto’s te maken 😉 

Maandag waren we druk met de voorbereidingen voor Kerst. Emmi testte even de broodmand uit haha. 

De keukentjes blijven een dikke hit hier hoor. Mits alles opgeruimd blijft, want zodra ze vol zooi staan wordt er niet meer naar omgekeken. 

Dinsdag kwam de familie hier gourmetten. Zo gezellig! Mijn favoriete gourmet dingen? Courgette, champignons en speklapjes. Zo lekker!

En de toetjes! 

Tweede Kerstdag mocht ik eerst werken. Daarna werd ik verrast door Maikel met een nachtje weg! Zo fijn om er even samen tussenuit te zijn!

De kindjes waren ook in goede handen uiteraard. 

Lekker kleuren en spelen bij opa en oma. 

En nog meer kleuren. 

Knuffelen met baby!

En spelen met de kerststal. Aukje vindt baby Jezus geweldig. 

Kijk dat handje nou! Wijsneusje haha. 

Emmi voeren, uhm…. Eendjes voeren. 

Gelukkig was er ook nog wat over voor de eendjes. 

Nog even lekker spelen en na de lunch haalden we de meisjes weer op.

Vrijdag ging ik gezellig samen met Aukje de stad in. We kochten een nieuwe winterjas, spijkerbroek, legging, shirt, snowboots, sjaal, handschoenen, oorwarmers en bril voor Aukje. De jas en snowboots draagt ze sindsdien en ook de bril doet ze niet meer af. Het is overigens een bril met gewoon glas erin, zonder sterkte. Ze vindt het gewoon leuk. 

We aten nog lekker wat in de stad en na een gezellig dag met z’n tweetjes haalden we Emmi weer op van het kinderdagverblijf. 

Kijk deze twee nou! Zo lief!

Aukje was in een verkleedbui. Eerst prinses (glitters overal!), toen Roodkapje. 

Op het moment heeft Emmi weer wat moeite met naar bed gaan. Zo vervelend, maar als ze dan eenmaal slaapt is het gelukkig goed. 

Zaterdagmiddag, even wakker worden na het middagdutje. 

En Aukje was weer druk met knutselen. Ondertussen stond ik de was op te ruimen. Heel veel was, want met oud en nieuw slapen de kindjes van onze vrienden op de kamer waar de schone was ligt. Wel zo fijn als het dan allemaal opgeruimd is haha.

Komende week is het oud en nieuw wat we vieren met een gezellige club vrienden, er staan weer twee dates met vriendinnen op de planning en een zwangerschapsshoot. Zin in! Fijne week weer!

Volg je mij al op PinterestInstagram,
Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.