Een verrassing op tweede Kerstdag

Kersttoetje

“We bellen na het werk wel even om te kijken wat we over hebben en nog mee kunnen nemen!” Dit appje stuurde ik op eerste Kerstdag naar onze vrienden, waar we op tweede Kerstdag zouden gaan gourmetten. Maar dat ging uiteindelijk niet door…

Op tweede Kerstdag werden de kindjes al vroeg opgehaald, zodat Maikel en ik konden gaan werken. Het was weer volle bak dus we hadden het druk en nauwelijks tijd om na te denken over het gourmetten van ’s avonds. Op een gegeven moment was het wat rustiger dus ik keek naar het berichtje op mijn telefoon. Het gourmetten kon niet doorgaan. Teleurgesteld vertelde ik het aan Maikel en we gingen door met ons werk.

Na wat flauwe grapjes over hoe we de avond dan in zouden richten, de kindjes waren namelijk uit logeren, vroeg Maikel ineens of hij iets anders moest regelen. Nou is liegen niet zijn sterkste kant, dus ik zag meteen dat hij al iets had geregeld. Blijkbaar had Maikel al dagen geleden onze vrienden afgezegd en iets anders geboekt. Om de verrassing nog tot het laatste moment vol te houden liet hij onze vrienden dus afzeggen waardoor het helemaal echt leek.

Toen ik eenmaal wist dat we dus niet gingen gourmetten moest ik even schakelen. Heel eerlijk, ik ben niet zo goed in verrast worden. Daar ben ik te autistisch voor. Ik had me verheugd op de avond met onze vrienden en wilde de dag erna het huis een grote schoonmaakbeurt geven omdat de kindjes pas in de middag thuis zouden komen. Maar Maikel had als verrassing samen een nachtje weg geregeld in Den Bosch. Super leuk natuurlijk, maar ik moest wel even schakelen haha.

Nadat ik gewend was aan de nieuwe plannen en we klaar waren met werken, gooide ik wat spullen in een tas en konden we gaan. We gingen meteen naar het hotel, zodat we daar lekker konden douchen en tutten voor de avond. Maikel had een leuk restaurant gereserveerd en zo genoten we van een fijn avondje met z’n tweetjes. De volgende dag gingen we nog even Den Bosch in en na lunchtijd reden we weer naar huis. Eerst nog even de meisjes ophalen en toen zat onze date er weer op.

Wat een verrassing was dit zeg! In plaats van gourmetten met vrienden en poetsen in huis gingen we dus heerlijk op date met z’n tweetjes. Het was gezellig en fijn en te lang geleden, dus zeker voor herhaling vatbaar (hint hint 😉 )

Hoe was jouw Kerst?

Volg je mij al op PinterestInstagram,
Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.